Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Η Νέλλη Πουλοπούλου μας γράφει γι’ αυτό που την «καίει»

Με καίει ο διάλογος, το να μπορέσω να συνδεθώ σε ένα κοινό τραπέζι κάτω απ' τη σκεπή ενός κοινού αντικειμένου να αισθανθώ κοινή, χρησιμοποιημένη από το άλλο πρόσωπο προκειμένου να συνδεθεί με την πηγή του κι εγώ αντίστοιχα, αφημένη στη χρηστικότητά του να  στροβιλιστώ στη δίνη της ευτυχίας του να επικοινωνείς, να καταλαβαίνεις και να σε καταλαβαίνουν. Με καίει ο έρωτας ο διαλογιστικός, που σε προσκαλεί στον οργασμό  αλλά σε καθησυχάζει με μια αίσθηση ότι ήδη τον βιώνεις, ότι δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό, ότι όλα είναι τώρα και αυτό είναι όχι μόνο αρκετό αλλά ιδανικό, υπέροχο,γαλήνιο, παιγνιώδες, αστείρευτο.

Η Νέλλη Πουλοπούλου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ανθρώπινοι ζωολογικοί κήποι: Ον στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.

Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:00

 

 

250x300 knives

ANIXNOS

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Στο πλαίσιο της έναρξης του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου την Δευτέρα 19 Αυγούστου στην Άνω Σύρο, σας παρουσιάζουμε το τηλεοπτικό spot με πρωταγωνίστρια την νεαρή πετυχημένη ηθοποιό Εύη Δαέλη- με καταγωγή από την Σύρο - γνωστή από τη συμμέτοχη της σε πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικέςδουλειές («Ευτυχισμένοι μαζί» - Mega, «Έλα στην Θέση μου» - Alphaκλπ).

To σποτ γυρίστηκε στα στενά της Άνω Σύρου από τον Γιάννη Μανούσο πάνω σε μια δική του ιδέα.

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία