Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Η Νέλλη Πουλοπούλου μας γράφει γι’ αυτό που την «καίει»

Με καίει ο διάλογος, το να μπορέσω να συνδεθώ σε ένα κοινό τραπέζι κάτω απ' τη σκεπή ενός κοινού αντικειμένου να αισθανθώ κοινή, χρησιμοποιημένη από το άλλο πρόσωπο προκειμένου να συνδεθεί με την πηγή του κι εγώ αντίστοιχα, αφημένη στη χρηστικότητά του να  στροβιλιστώ στη δίνη της ευτυχίας του να επικοινωνείς, να καταλαβαίνεις και να σε καταλαβαίνουν. Με καίει ο έρωτας ο διαλογιστικός, που σε προσκαλεί στον οργασμό  αλλά σε καθησυχάζει με μια αίσθηση ότι ήδη τον βιώνεις, ότι δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό, ότι όλα είναι τώρα και αυτό είναι όχι μόνο αρκετό αλλά ιδανικό, υπέροχο,γαλήνιο, παιγνιώδες, αστείρευτο.

Η Νέλλη Πουλοπούλου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ανθρώπινοι ζωολογικοί κήποι: Ον στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.

Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:00

 

 

tg gif 300 250px

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στο Θέατρο 104

Κλείστε εγκαίρως τις θέσεις σας μέσω viva.gr 

Από 20 Νοεμβρίου μέχρι 23 Ιανουαρίου 2020

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία