Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Ο Τάσος Πυργιέρης Μας Γράφει Γι’ Αυτό Που Τον «Καίει»

Μου  καίει το μυαλό την καρδιά και την ψυχή  η επιθυμία μου ως καλλιτέχνης να δείξω τι με απασχολεί και με προβληματίζει στην αγαπημένη παραστατική τέχνη που με βιοποριζει. Να δείξω όσο μπορώ πιο  αντικειμενικά τι εμποδίζει την υγιή ανάπτυξη  της θεατρικής τέχνης  και των ανθρώπων που την περιβάλλουν.

Mε καίει αν θα είμαι ευγενικός, ακέραιος, συνεννοήσιμος στον επαγγελματικό μου χώρο που με κόπο δραστηριοποιούμαι.
Με καίει η παράστασή που θα παρουσιάσω να δείχνει μία αισιόδοξη κατεύθυνση προς την ευημερία, απαλλαγμένη από μία διχαστική ρητορική και μπολιασμένη με όλα τα συστατικά της ευτυχίας.
ΜΕ ΚΑΙΕΙ,  εαν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της παράστασης μου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της κοινωνίας. Εν προκειμένω η επιλογή του συγκεκριμένου έργου" Mία ζωή στο θέατρο", είχε έναν βασικό στόχο να δείξει το πόσο συνυφασμένη είναι ίδια κοινωνία με το θέατρο. Και πως το θέατρο είναι μία μικρογραφία της ίδιας της κοινωνίας που έχουμε επιλέξει να ζούμε .
 
Για αυτό οφείλουμε  μέσα από το θέατρο  να συνδιαλλαγούμε με την κοινωνία που έχουμε επιλέξει να ζούμε και να αναπτυχθούμε.
"Το θέατρο είναι η ίδια η ζωή". Σοφά  επανειλημμένα αναφέρει  στο συγκεκριμένο έργο ο συγγραφέας Ντέιβιντ  Mάμετ.
 
Ο Τάσος Πυργιέρης σκηνοθετεί το «Μια ζωή στο θέατρο» του βραβευμένου με Πούλιτζερ αμερικανού συγγραφέα Ντέιβιντ Μάμετ στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας. Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν ο Γρηγόρης Σταμούλης και ο Χρήστος Καπενής.Για ακόμη 3 παραστάσεις μέχρι 10 Φεβρουαρίου. Κλείστε τις θέσεις σας εδώ.
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 

Πολυμέσα

250x300 knives

ANIXNOS

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία