Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ο Απόστολος Μόσιος μας γράφει για αυτό που τον καίει

Αυτό που με καίει είναι ένας πολλαπλός καθρέφτης με αρκετές πλευρές, στον οποίο βλέπω το εαυτό μου και άλλοτε φοβάμαι, άλλοτε γελάω με χαρά.
Με καίει να είμαι δίκαιος, να δίνω χρόνο στα μικρά που αξίζουν και όχι σε άλλα που μπορεί να κουράζουν τους γύρω μου που θέλουν το καλό μου. Να προσέχω την υγεία μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, και να σκορπίζω χαμόγελα γύρω και όχι να προσφέρω τζάμπα δράμα με το άγχος μου. Νιώθω ευλογημένος, και με καίει να το ανταποδώσω.
Να αψηφήσω τους κινδύνους της σύγχρονης κοινωνίας, την αποξένωση, την αδιαφορία και την έλλειψη αλληλεγγύης, σε οποιαδήποτε μορφή της.
Και πάντα με καίει η Μουσική. Μεγάλη και άσβεστη αγάπη. Εξακολουθεί από μικρό παιδί να μου μοιάζει σαν φυσική μου ανάγκη, ίση με την αναπνοή.
 
 
 apostolos mosios 2 texnes plus
 

Ο Απόστολος Μόσιος παρουσιάζει την Πέμπτη 14 Μαρτίου μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με άξονα τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Βεγγαλικό»

Ο Απόστολος Μόσιος είναι εκλεκτός εκπρόσωπος της νέας γενιάς ερμηνευτών και τραγουδοποιών της ελληνικής μουσικής σκηνής που ήδη έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους συνθέτες και ερμηνευτές.

Το 2019 είναι χρονιά σταθμός για την καριέρα του, αφού κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group ο δίσκος του με τίτλο «Βεγγαλικό».

Την κυκλοφορία γιορτάζει επί σκηνής στη φιλόξενη μουσική σκηνή Σφίγγα με αγαπημένους καλεσμένους τον καταξιωμένο ερμηνευτή Μπάμπη Τσέρτο που συμμετέχει στο «Βεγγαλικό» με το τραγούδι «Καράβια όνειρα» και το σχήμα Nto Diesi, των εξαιρετικών Πένυς Ραμαντάνη και Δημήτρη Νίτη.

 

Σφίγγα:Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής   (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845  

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία