Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Η Μελίνα Σκούφου μας Γράφει Γι'αυτό που την καίει

Με καίει η ανάγκη για αλήθεια. Με καίει η επιθυμία για κάθαρση και για αποκατάσταση της αδικίας. Με καίει η ανάγκη να επικοινωνώ την ουσία. Με καίει ο έρωτας. Με καίει η πίστη στο αδύνατο. Με καίει αυτό που κάνει την καρδιά μου να χτυπά δυνατά από ενθουσιασμό. Με καίει η απόγνωση. Με καίνε οι περιορισμοί και οι ταμπέλες. Με καίει το ψέμα και η μιζέρια του καναπέ. Με καίει η ανάγκη για υπέρβαση και ελευθερία. Με καίει η απόλαυση από ταξίδια, αγάπη, φίλους, μυρωδιές, θαλπωρή και συγκίνηση. Με καίει το μέλλον που δημιουργούμε αλλά και αυτό που ξεδιπλώνεται μόνο του μέρα με τη μέρα, η ιδέα πώς είμαστε όλοι φθαρτοί, αλλά σημαντικοί στις ζωές των δικών μας άλλων.

Η Μελίνα Σκούφου σκηνοθετεί την παράσταση «Συρματένιοι Ξεσυρματένιοι• Όλοι» του Γιάννη Μακριδάκη (εκδ. Εστίας) στο θέατρο Άβατον. Διδάσκει μαθήματα θεάτρου και θεατρικής έκφρασης στη Συμμορία του Ήλιου, στα Άνω Πετράλωνα.

tg gif 300 250px

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

 

Πρεμιέρα 10 Φεβρουαρίου 

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Θέατρο ΜΠΙΠ

 (τηλεφωνικές  κρατήσεις 2130344074 )

Αγίου Μελετίου 25, Κυψέλη

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία