Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Γιατί δεν πρέπει κανείς να χάσει τον Καραγκιόζη στον Φλοίσβο;

 Από Αλεξάνδρα Μήτσουρα 

 

Καλοκαίρι, αεράκι και διασκέδαση!Ακούγεται ονειρεμένο; Και όμως, αυτή η απόλαυση περιμένει μικρούς και μεγάλους κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Πάρκο του Φλοίσβου. 

Απογεύματα με τον Καραγκιόζη, το Κολλητήρι, τον Νιόνιο και την Σούλα στο πάρκου Φλοίσβου.Οπου ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, υποδέχεται το «Θέατρο Σκιών» του ταλαντούχου Τάσου Κώνστα.

Ο δημιουργός μας χαρίζει εκπληκτικές ιστορίες και πολύ γέλιο και τον Καραγκιόζη σε καλοκαιρινές περιπέτειες.

 

skion2

Δίπλα από την καφετέρια στον πάρκο του Φλοίσβου, ανάμεσα από τα διάφορα κιόσκια γεμάτα ποπ-κορν και μαλλί της γριάς, στεγάζονται για όλο το καλοκαίρι οι παραστάσεις. Με 3,50ευρώ το εισιτήριο μπορούν μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό απόγευμα δίπλα από την θάλασσα.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη στις 20:30 μ.μ, το θέατρο ανοίγει τις πόρτες του προσκαλώντας όλους μας να θυμηθούμε τα παλιά μας χρόνια. Με διαφορετικό θέμα και ευρηματικά επίκαιρα ανέκδοτα, είναι ιδανικό για μια βόλτα δίπλα από την θάλασσα με τελικό προορισμό το backstage της σκηνής για μια μοναδική εμπειρία!

 

 

skion4

Διάρκεια Παράστασης:50΄

Γενική είσοδος:3,50 ευρώ

Πληροφορίες-Κρατήσεις:Τηλ. 6937714733

Τοποθεσία:Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου, Πάρκο Φλοίσβου. Είσοδος από Λ. Ποσειδώνος (Στάση ΤΡΑΜ «Πάρκο Φλοίσβου»)

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία