Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έχουμε την καλύτερη ιδέα για να "πιάσεις" τον Μάη! (photos)

Γεμάτη χρώματα, αρώματα, ιδέες και ξενοιασιά η φετινή «Γιορτή των Λουλουδιών» στο Πάρκο Γουδί.

Απ’ τις 3 έως τις 19 Μαΐου το πάρκο θα προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να χαθούν στην πανδαισία χρωμάτων από τα διάφορα αρωματικά, αλλά και διακοσμητικά φυτά που προσφέρονται στον χώρο. Από ρίγανη και θυμαράκι μέχρι «πουλιά του παραδείσου», μπορείτε να βρείτε ένα σωρό είδη φυτών για να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Ανάμεσα στα άνθη μπορεί κανείς, επίσης, να βρει βιολογικά Ελληνικά προϊόντα, καθώς κι αρωματικά βιολογικά προϊόντα ομορφιάς.

Με μουσική στον αέρα και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη χορηγία του Δήμου Ζωγράφου και των συνεργατών τους υπόσχονται τα επόμενα 2 Σάββατα να μας διασκεδάσει, μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο 11/05 στις 19:30 θα διεξαχθεί η συναυλία «Τραγούδια της καρδιάς» και το Σάββατο 18/05 θα υπάρξει μια μουσική εκδήλωση με συμμετοχή των ΚΑΠΗ του Δήμου Ζωγράφου και του μουσικού συγκροτήματος «ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».

   Η είσοδος είναι δωρεάν και τα Σαββατοκύριακα καλούνται όλοι να επιβιβαστούν στο παραδοσιακό τρενάκι του Δήμου, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00. Μέσα από τα στενά του Ζωγράφου θα μεταφέρει δωρεάν κόσμο έως το Πάρκο Γουδί.