Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γοητευθήκαμε από το εξωτικό “Najbarajo” στο Χαλάνδρι! 

Ένα πρώην εγκαταλελειμμένο οίκημα στο κέντρο του Χαλανδρίου και συγκεκριμένα στη «στοά Παντίρη», μεταμορφώθηκε το φθινόπωρο του 2015 σε all day café bar, δίνοντας άλλη πνοή στη fun πλευρά της πόλης. 

Το Najbarajo εμπνευσμένο σε ύφος από τα Cinque Terre της Ιταλίας (τοποθεσίες όπου οι ναυτικοί έβαφαν παλαιότερα τα σπίτια τους με έντονα χρώματα για να τα βλέπουν από μακριά) καλωσόρισε το κοινό με …πολύχρωμη και ρομαντική διάθεση, χάρη και στην εξωτική του αυλή, και συνέχισε να το εντυπωσιάζει με τον ζεστό και οικείο εσωτερικό του χώρο.

n10.jpg

Ιδανικός χώρος λοιπόν, τόσο για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, όσο και για τα καυτά πρωινά και βράδια του καλοκαιριού.

Το όνομά “Najbarajo” (Ναμπαράχο=γειτονιά), σε διάλεκτο esperado, εξαρχής κέντρισε το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών του, που επιμελήθηκαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με περισσή αγάπη και ζήλο, αλλά και των επισκεπτών του, που προσπαθούν να το προφέρουν σωστά, ώστε εύκολα να παραγγείλουν και το ομώνυμο cocktail (Najbarajo Punch).

n9.jpg

n2.jpg

Οι πόρτες του ανοίγουν καθημερινά από το πρωί σερβίροντας speciality coffee, ποικίλα και ιδιαίτερα ροφήματα, σνακς και λαχταριστά σπιτικά γλυκά. 

Καθώς σουρουπώνει και χαμηλώνει ο φωτισμός μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αποστάγματα, μεταξύ αυτών και premium, από την πάντα ενημερωμένη του κάβα ή signature cocktails και mocktails, από τη λίστα που έχει επιμεληθεί ο head bartender του Najbarajo, Γιώργος Ράλλης. 

n4.jpg

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε μάλιστα: «Όταν αποφασίζω να καταπιαστώ με κάποιο προϊόν κατεβαίνουν άμεσα ιδέες για την αξιοποίησή του, με ποια άλλα προϊόντα μπορεί να συνδυαστεί κ.ο.κ.. Την έμπνευση δεν την προγραμματίζεις. Μπορεί να με “αγγίξει”, να μου ξυπνήσει τις αισθήσεις κι εν συνεχεία να με εμπνεύσει μια μελωδία, ένας στίχος από μουσικό κομμάτι, κάποιος ήρωας βγαλμένος από ταινία. Σε συνδυασμό λοιπόν, με τις βασικές γνώσεις, την εμπειρία και τη φαντασία δημιουργείται η εκάστοτε λίστα».

n5.jpg

n6.jpg

Ο ίδιος αλλά και μερικοί από τους πιο καταξιωμένους bartender σας περιμένουν να ζήσετε παρέα μια μοναδική εμπειρία.

Ιδιαίτερα αρώματα θα χαϊδέψουν τη μύτη σας κι ευφάνταστες γεύσεις θα γαργαλίσουν τους ουρανίσκους σας. 

Εμείς δε θα μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και γευθήκαμε το φρουτώδες Spicy Passion, το παιχνιδιάρικο Kissing Berries, ένα δροσερό Red Rock και το διεγερτικό Sour Nero. 

2.jpg

3.jpg

11.jpg

12.jpg

Για τους πιο τολμηρούς και θαρραλέους βέβαια, υπάρχουν και… XL επιλογές σε cocktail, όπως τα Ragnars Cup και Khaleesis Blood, με βάση τους το παλαιωμένο ρούμι.

Οι εκπλήξεις όμως, δε σταματούν εδώ. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18.00 έως τις 21.00 το Najbarajo έχει “Ηappy Hour”, προσφέροντας τα cocktail του καταλόγου στη δελεαστική τιμή των 6 ευρώ. 

Ragnars.jpg

Khaleesis.jpg

Το σκηνικό ολοκληρώνεται με rock, soul, jazz, ethnic, indie, worldwide μελωδίες από djs που εναλλάσσονται και συμπληρώνουν τη διασκέδαση.

Μust προορισμός στο Χαλάνδρι, που θα σας ταξιδέψει σε πάλαι πότε αγνές εποχές και θα σας κάνει να αισθανθείτε… «σαν στη γειτονιά σας».

Info

Ανδ. Παπανδρέου 38, Χαλάνδρι

2106856736

fb: Najbarajo Café-Bar

instagram: najbarajo_cafebar