Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

The story behind the image - To iFocus.gr παρουσιάζει τον φωτογράφο Ανδρέα Καμουτσή

Το iFocus.gr παρουσιάζει τον Ανδρέα Καμουτσή, επίσημο X-Photographer της FujiFilm, την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Cafe Public Συντάγματος. Ο φωτογράφος θα παρουσιάσει το φωτογραφικό του έργο πλαισιώνοντας το παλιό αλλά και πρόσφατα έργο του. Θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε μαζί του πάνω σε τεχνικά θέματα, καθώς και για την ιστορία που κρύβει κάθε φωτογραφία του.
Κατά τη διάρκεια της έκδηλωσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα mirrorless φωτογραφική μηχανή της FujiFilm, η Χ-Τ3, παρουσία συντελεστών της Fujifilm Hellas, προς στο τέλος της παρουσίασης θα κληρωθεί μια φωτογραφική μηχανή στο κοινό, η FujiFilm XF10,που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά (αξίας 550 Ευρώ) ευγενική χορηγία της Fujifilm Hellas. 
Στην αρχή καθώς και στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε μηχανές και φακούς της σειράς Χ τηςFujifilm.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας στο θέμα The Story Behind the Image - Ανδρέας Καμουτσής 
 
 
 
Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Καμουτσή
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, που τώρα χρησιμοποιεί και ως επαγγελματική φωτογραφική βάση, παρόλο που ταξιδεύει εκτενώς σε διάφορες φωτογραφικές αποστολές σε όλη την χώρα και στο εξωτερικό.
Είναι επίσημος φωτογράφος της Fujifilm (Χ-Φωτογράφος) και οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε πολλές ιστοσελίδες και περιοδικά σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ο κύριος στόχος του είναι να καταγράψει ισχυρά οπτικά στοιχεία, όπως το μυστήριο των συναισθημάτων, της αρμονίας και της απλότητας.
Αυτή η μοναδική τέχνη υφίσταται ως καλλιτεχνική έκφραση του εαυτού της και ταυτόχρονα λειτουργεί ως ένα μεγάλο πεδίο συνεχούς αυτοανακάλυψης, σαν μια πορεία για την προσωπική και δημιουργική εκπλήρωση μέσα από το συνεχώς μεταβαλλόμενο όραμα αυτού του κόσμου.
 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία