Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η μνημειώδης θεωρητική μελέτη «Σημειωτική του Ολικού Θεατρικού Λόγου» της Μαρίκας Θωμαδάκη επανακυκλοφορεί!

Η μνημειώδης θεωρητική μελέτη Σημειωτική του Ολικού Θεατρικού Λόγου της Μαρίκας Θωμαδάκη επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Liberal Books. Η Μαρίκα Θωμαδάκη είναι Καθηγήτρια Θεωρίας και Σημειολογίας του Θεάτρου, τ. Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Σημειωτική, μαζί με άλλες επιστήμες, εξυπηρετεί τη μελέτη του θεατρικού γίγνεσθαι και είναι σημαντικότατος κλάδος του ευρύτερου φάσματος της επιστήμης της θεατρολογίας. Αν και «υπέρ – επιστήμη», η Σημειωτική τίθεται στην υπηρεσία και της θεατρολογίας, κατέχοντας σημαίνουσα θέση στη δημιουργία ενός στέρεου θεωρητικού υπόβαθρου. 

Η Σημειωτική του Ολικού Θεατρικού Λόγου προωθεί τη γνώση γύρω από το πολυσημικό αντικείμενο της θεατρολογίας, δηλαδή γύρω από τα πολλαπλά επίπεδα αναλύσεως που προτάσσουν τόσο το κείμενο όσο και η παράσταση. 

Τιμή: € 15,90

Εκδόσεις Liberal Books

Τηλ. 210 – 64.66.118, Fax. 210 – 64.49.924

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο Bookpath, Σόλωνος 69 – Αθήνα καθώς και σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία.