Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των παραστάσεων που θα δούμε στο θέατρο Επί Κολωνώ για τη σεζόν 2018 - 2019. Ας δούμε Αναλυτικά.
 
Στη Κεντρική Σκηνή:
 
 
Άγριος Σπόρος του Γιάννη Τσίρου  για 4η σεζόν, από 1 Οκτωβρίου 2018, από την Ομάδα Νάμα
 
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 30/9: https://www.viva.gr/tickets/theater/epi-kolono/agrios-sporos/
 
Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά η πετυχημένη παράσταση της Ομάδας Νάμα Άγριος Σπόρος του Γιάννη Τσίρου, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ. 
Κοινωνικό δράμα με πικρό χιούμορ στο παρακμιακό πλαίσιο ενός ελληνικού επαρχιακού τοπίου. Ένα τοπίο όπου η ανυπακοή σε διατάξεις και νόμους αποτελεί καθημερινή άσκηση επιβίωσης, όπου οι τυχόν κατηγορούμενοι δεν κατανοούν ποτέ με ακρίβεια τους λόγους για τους οποίους κατηγορούνται και όπου οι προκαταλήψεις, όπως όλων μας άλλωστε, μετατρέπουν μισές αλήθειες σε ακράδαντα κατηγορητήρια.
 
Λίγα λόγια για το έργο:
Με την αυτοσχέδια καντίνα που έστησε ο Σταύρος σε μια απόμερη παραλία προσπαθεί να φέρνει βόλτα τα χρέη που τον έχουν ζώσει πουλώντας σουβλάκια τα καλοκαίρια στους λιγοστούς τουρίστες. Όμως η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός νεαρού γερμανού θα φέρει φέτος τα πάνω κάτω. Οι σε βάρος του υποψίες απ’ τους γερμανούς που κατέφθασαν στην περιοχή διχάζουν στην αρχή το χωριό, αλλά όλοι σιγά-σιγά θα θυμηθούν ότι η καντίνα είναι αυθαίρετη, το φυσικό τοπίο παραβιάζεται, η γεννήτρια δημιουργεί ηχορύπανση, το χοιροστάσιό του, που βρωμάει, δεν έχει και άδεια και… πάει λέγοντας. Άσε που αυτός είναι κι ο σφάχτης της περιοχής. Οι υποψίες που με τα συμφραζόμενα και τις προκαταλήψεις έγιναν βεβαιότητες θα μείνουν μετέωρες όταν οι έρευνες θα στραφούν αλλού. Τίποτα όμως δεν θα είναι όπως πριν. Μόνο η ακλόνητη πεποίθηση του Σταύρου, που θα παλεύει αενάως με νύχια και με δόντια, πως οι άλλοι ευθύνονται για όλα. 
 
 
Κείμενο: Γιάννης Τσίρος
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη
Σκηνικά, Κοστούμια, Δ/νση Παραγωγής: Γιώργος Χατζηνικολάου
Φωτογραφίες: Δημήτρης Στουπάκης 
Βοηθός σκηνοθέτη: Περίκλεια Χονδροπούλου
Δημόσιες Σχέσεις/Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Αναματερού
Παραγωγή: Ομάδα Νάμα
 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τάκης Σπυριδάκης, Χριστίνα Μαριάννου, Ηλίας Βαλάσης
 
Πρώτη Παράσταση 4ΗΣ Σεζόν: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018
Τελευταία Παράσταση: Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Δευτέρα & Τρίτη 9:00μ.μ, Σάββατο 6:00μ.μ. & Κυριακή 9:15μ.μ.
Τιμές Εισιτηρίων: Δευτέρα/Τρίτη: Κανονικό 15€, Φοιτητικό/ Άνω των 65/Ανέργων 12€ 
Σάββατο/Κυριακή/Αργίες: Κανονικό 17€, Φοιτητικό & Ανέργων 14€, Άνω των 65 15,00€
Διάρκεια: 100’ (χωρίς διάλειμμα)
 
 
 
Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας   του Κόνορ Μακφέρσον για 2η σεζόν, από 4 Οκτωβρίου 2018, από την Ομάδα Νάμα
 
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 30/9: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-epi-kolono/i-lampsi-mias-asimantis-nyxtas/
 
Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η πετυχημένη παράσταση της Ομάδας Νάμα 
Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας, του Ιρλανδού συγγραφέα Κόνορ Μακφέρσον, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ. 
 
Λίγα λόγια για το έργο:
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν άνδρα κοντά στα πενήντα, τον Τόμμυ, που έχει αποχωριστεί την οικογένειά του και ζει μόνος πια σε ένα τμήμα του σπιτιού του θείου του Μώρις, σε μια συνοικία του Δουβλίνου. Οι δουλειές του ποδαριού με τον κολλητό φίλο του Ντοκ, οι γκρίνιες του θείου Μώρις και οι τηλεφωνικοί καυγάδες με την πρώην γυναίκα του είναι η καθημερινότητα του αποτυχημένου και μοναχικού Τόμμυ. Το έργο αρχίζει με τον Τόμμυ να φέρνει στον εργένικο και εντελώς ακατάστατο χώρο του μια νεαρή πόρνη, την Έιμυ, που μόλις την έσωσε από άγρια επίθεση του φίλου της Κένεθ, του ανθρώπου που την έχει σπρώξει στην πορνεία. Μια σχέση αρχίζει, που θα διαταράξει την όποια ισορροπία της ζωής των πέντε χαρακτήρων και που ενδεχομένως θα εξελιχθεί σε ερωτική αλλά με εμπόδια, αναστολές και επιφυλάξεις από όλους. 
Μια μαύρη κωμωδία ιρλανδέζικου ρεαλισμού, που χειρίζεται με χιούμορ αλλά και τρυφερότητα τις δραματικές καταστάσεις, που φτάνουν ως την ακραία βία. 
 
Μετάφραση: Γιώργος Χατζηνικολάου
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη
Δ/νση Παραγωγής, Σκηνικά & Κοστούμια: Γιώργος Χατζηνικολάου 
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Μουσική & Επιμέλεια ήχου: Στέλιος Γιαννουλάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Μούγιος
Δημόσιες Σχέσεις/Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Αναματερού
Παραγωγή: Ομάδα Νάμα
 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Δημήτρης Αλεξανδρής, Ερρίκος Λίτσης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Κατερίνα Μαούτσου, Νικόλας Μπράβος
 
Πρώτη Παράσταση 2ΗΣ Σεζόν:  Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018
Τελευταία Παράσταση: Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο 9:15μ.μ, Κυριακή στις 6:00μ.μ. 
Τιμές Εισιτηρίων: Πέμπτη/Παρασκευή: Κανονικό 15€, Φοιτητικό/ Άνω των 65/Ανέργων 12€ 
Σάββατο/Κυριακή/Αργίες: Κανονικό 17€, Φοιτητικό & Ανέργων 14€, Άνω των 65 15,00€
Διάρκεια: 100’ (χωρίς διάλειμμα)
 
 
 
Στη Σκηνή Black Box:
 
 
Μαμά, κι εγώ δεν σ’ αγαπώ  της Μαργαρίτας Φρανέλη, σε σκηνοθεσία Θανάση Χαλκιά για 2η σεζόν, από 13 Οκτωβρίου 2018, από την Εταιρεία Θεάτρου Ναυτίλος
 
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.viva.gr/tickets/theatre/epi-kolwnw/mama-ki-egw-den-sagapw/
 
Λίγα λόγια για το έργο:
Οι σχέσεις μητέρας-κόρης ξετυλίγονται στον χρόνο καλύπτοντας τρεις διαφορετικές γενιές. Η προσπάθεια να φωτιστεί το σκοτεινό παρελθόν συχνά επισκιάζει το εύθραυστο παρόν. Πόσο μοιάζουμε με τους γονείς μας; Πώς θα αποφύγουμε τα λάθη τους; Πόσο μας ακολουθούν τα παιδικά τραύματα; Πώς να αγαπήσουμε τα παιδιά μας; Πώς να καταλάβουμε τους γονείς μας; Το αφήγημα της Μαργαρίτας Φρανέλη (Εκδόσεις Πατάκη, 2009) πραγματεύεται άλλοτε με λυτρωτικό χιούμορ κι άλλοτε με αγωνιώδη ενδοσκόπηση το ακανθώδες ζήτημα των ενδοοικογενειακών σχέσεων που αναζητά εν τέλει τη λύση του μέσα στη θεατρική πραγματικότητα.
 
Διασκευή/Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς
Σκηνικά/Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Μουσική: Κώστας Βόμβολος
Επιμέλεια Κίνησης: Αγνή Παπαδέλη-Ρωσσέτου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Τεχνικός σύμβουλος: Στάθης Γαλαζούλας
Φωτογραφίες: Γιάννης Ζαφείρης, Στάθης Γαλαζούλας
Teaser: Γιάννης Ζαφείρης, Θανάσης Χαλκιάς
Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου Ναυτίλος
 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ηλέκτρα Γεννατά, Μαρία Θρασυβουλίδη
 
Πρώτη Παράσταση: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018
Τελευταία Παράσταση: Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Σάββατο 9:30μ.μ. & Κυριακή 7:00μ.μ.
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 13€, Φοιτητικό 8€, Ατέλειες 5€
Διάρκεια: 90’ (χωρίς διάλειμμα)
 
 
Κρυφός Καημός   του Ανδρέα Καρκαβίτσα, σε σκηνοθεσία Νίκης Δουλγεράκη  από 10 Νοεμβρίου 2018, από την Θεατρική Ομάδα Tou senpleman 
 
 
Η θεατρική ομάδα Tou Senpleman επιστρέφει έπειτα από μεγάλη ανταπόκριση του κοινού με το διήγημα του Ανδρέα Καρκαβίτσα, Κρυφός καημός. Το διήγημα γράφτηκε το 1885 και πρωτοδημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, στο περιοδικό Εβδομάς με τίτλο «Ο Χρύσανθος».
Λίγα λόγια για το έργο:
«….Θέλω να είσαι άντρας! Καλά κι εγώ το ‘θελα μα πως; Που θα βρεθεί η ασημόβεργα της μάγισσας που να αλλάζει την γυναίκεια φύση όπως αλλάζει σε κάρβουνα τους θησαυρούς στα παραμύθια;…»
 
Πριν το ξέσπασμα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 υπάρχει ανάγκη ανδρών για την απελευθέρωση του γένους και τη δημιουργία ανεξάρτητου ελληνικού κράτους. Η τελευταία ελπίδα μίας πολύτεκνης οικογένειας να προσφέρει ένα μέλος της στην επανάσταση πεθαίνει με τη γέννηση ενός ακόμα θηλυκού. Ο πατέρας αποφασίζει να μεγαλώσει το κορίτσι σαν αγόρι. Η Χρυσή γίνεται Χρύσαντος και γίνεται προσφορά στην επανάσταση. Οι μάχες συμβαίνουν σε όλες τις περιοχές της Ηλίας «πόλεμος στου Λάλα, στην Πάτρα στο Σαντεμέρι στο Χλιμούτσι».
Το έργο εστιάζει στη θέση της γυναίκας και τη μη δυνατότητα επιλογής. Ο πατέρας χρησιμοποιώντας αυτή του την ιδιότητα (του δημιουργού μιας ανθρώπινης ζωής) διαπράττει ύβρη καθώς αρνείται το φύλο του παιδιού του και επιλέγει ο ίδιος να το αλλάξει. Η κόρη ως ασθενέστερο φύλο και άβουλο υποτάσσεται στην εξουσία του πατέρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνει αυτοσκοπός η ικανοποίηση του “δημιουργού” της αφού του χρωστά τη ζωή της. Η κοπέλα γαλουχήθηκε ώστε να αντέξει τον Θεό του πολέμου μέσα από τις συνεχείς κτηνωδίες και μάχες του 1821. Δεν έχει όμως διαμορφώσει αντιστάσεις για έναν άλλο, εξίσου, ισχυρό Θεό, το Θεό του Έρωτα .Τι συμβαίνει όταν εμφανίζεται; Είναι ικανή μια κοπέλα να πάει ενάντια στη φύση της για να εκπληρώσει τις επιθυμίες του πατέρα της;
 
Σκηνοθεσία: Νίκη Δουλγεράκη
Σκηνικά/Κοστούμια: Tou senpleman 
Σχεδιασμός Φωτισμών: Παναγιώτης Δημουλέας 
Φωτογραφίες: Χριστίνα Σαρλάμη
Παραγωγή: ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΤΡΙΤΑ 
 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Πέλια Γιαννουλάτου, Ηλιάνα Μπαφέρου
 
Πρώτη Παράσταση: Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018
Τελευταία Παράσταση: Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Σάββατο 7:00μ.μ. & Κυριακή 9:30μ.μ.
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10,00€
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
 
 
Εκατό λέξεις για το χιόνι  της Tatty Hennessy, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωχ από 16 Νοεμβρίου 2018, από την θεατρική ομάδα Mammals
 
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 30/9: https://www.viva.gr/tickets/theatre/epi-kolono/ekato-lexeis-gia-to-xioni/
 
Μετά τη συμμετοχή στο Off-Off Athens Festival 2018 και τη θερμή ανταπόκριση κοινού και δημοσιογράφων, η θεατρική ομάδα mammals επιστρέφει στο Επί Κολωνώ με το βραβευμένο έργο της Tatty Hennessy Εκατό λέξεις για το χιόνι, προσκαλώντας μας να συντροφεύσουμε τη Ρόρυ σε ένα αλλιώτικο ταξίδι με προορισμό τον Βόρειο Πόλο. 
 
Λίγα λόγια για το έργο:
«Αν βρεις τον Βορρά, μπορείς να βρεις τον δρόμο για το σπίτι σου.»
 
Ο μπαμπάς της Ρόρυ είχε ένα όνειρο. Να ταξιδέψει στον Βόρειο Πόλο. Μαζί της. Δεν πρόλαβε, όμως. Μια μέρα μετά την κηδεία του, η Ρόρυ αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Μόνη της. Βάζει στον σάκο της μια πυξίδα, μερικούς χάρτες και τις στάχτες του μπαμπά της και ξεκινάει να βρει τον δρόμο της σε έναν κόσμο που λιώνει και αλλάζει. 
Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο ταξίδι ενηλικίωσης με προορισμό τον Βόρειο Πόλο, αλλά και ένα τρυφερό μάθημα ζωής. Της ζωής που φεύγει και της ζωής που μένει. Αναζητώντας το βορειότερο σημείο του πλανήτη, η Ρόρυ θα κατανοήσει πολλά, για τον εαυτό της, τον κόσμο και την εποχή μας, αλλά και θα μας αποκαλύψει πως ένα παγωμένο τοπίο μπορεί να μας μάθει πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμαστε. Με αφοπλιστική αμεσότητα και πολύ χιούμορ, το έργο της Tatty Hennesy είναι μια μεγάλη γιορτή: της φύσης, της φιλίας, του έρωτα και της αγάπης. Αλήθεια, μπορούμε να κάνουμε ο ένας τον άλλο να χαμογελάει; 
 
«Η αγάπη είναι το χιόνι της ζωής. 
Πέφτει απαλά και βαθιά πάνω στις πληγές που άφησε η μάχη 
– λευκή, πιο αγνή και από το ίδιο το χιόνι.»
 
Το έργο της Tatty Hennessy «Εκατό λέξεις για το χιόνι» βραβεύθηκε, μεταξύ 1136 συμμετοχών, στο φεστιβάλ “Heretic Voices” για νέα έργα σε μορφή μονολόγου, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 στο Arcola Theatre στο Λονδίνο. Στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τους mammals, στο πλαίσιο του Off-Off Athens Festival 2018 (25/5 – 25/6/2018 στο θέατρο Επί Κολωνώ). 
 
Μετάφραση: Ιωάννα Τζίκα
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Κωχ
Σκηνικά/Κοστούμια: mammals
Φωτισμοί: Δημήτρης Κοκολινάκης 
Ηχητικό τοπίο: Τάσος Καραδέδος
Φωτογραφίες: Γιώτα Παντελίδου
Video trailer: Παντελής Αναστασιάδης
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Λία Κεσοπούλου 
Παραγωγή: mammals 
 
ΠΑΙΖΕΙ η Ιωάννα Τζίκα
 
Πρώτη Παράσταση: Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
Τελευταία Παράσταση: Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019
Ημέρα & Ώρα Παράστασης: Παρασκευή 9:30μ.μ.
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 12€, Φοιτητών, Ανέργων, ΑΜΕΑ 10€ 
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
 
 
20 Αστικά Μονόπρακτα   της Δώρα Τσόγια, σε σκηνοθεσία Μαρίας Αιγινίτου  από 12 Ιανουαρίου 2019
 
Τα Είκοσι Αστικά Μονόπρακτα της Δώρας Τσόγια παίρνουν και πάλι το δρόμο για τη σκηνή. Στο Επί Κολωνώ, με την προσθήκη νέων ιστοριών, η Μαρία Αιγινίτου σκηνοθετεί και παρουσιάζει εικόνες της πόλης, μέσα από ένα σκηνικό παιχνίδι για δύο ηθοποιούς. 
 
Λίγα λόγια για το έργο:
Δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, αναζητούν το νόημα της ζωής μέσα σε πάρκα, σε πλατείες, σε μπαρ και καφενεία, στους πολυσύχναστους δρόμους μέσα στο πλήθος. Παιχνίδια της τύχης, της μνήμης ή του μυαλού άλλοτε τους φέρνουν κοντά κι άλλοτε τους χωρίζουν.  Ζουν τις μικρές τους τραγωδίες, ενίοτε και κωμωδίες, ραγίζουν, λυγίζουν και πασχίζουν να διασώσουν το χιούμορ τους. Προσφέρουν χάδια, χαμόγελα, τρόφιμα, ακόμη και χρήματα, αν χρειαστεί και στέκονται έτσι αντίκρυ, ο ένας στον άλλον, σαν να πρόκειται ν’ αγκαλιαστούν! 
 
Σκηνοθεσία: Μαρία Αιγινίτου
 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Βασιλική Σκάλκου, Γιώργος Σταυριανός 
 
Πρώτη Παράσταση: Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019
Τελευταία Παράσταση: Κυριακή 3 Μαρτίου 2019
Ημέρα & Ώρα Παράστασης: Σάββατο 7:00μ.μ., Κυριακή 9:30μ.μ.
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 13€, Άνω των 65, Φοιτητών 10€
Ανέργων, ΑΜΕΑ, Ατέλειες 6€ 
Διάρκεια: 70’ (χωρίς διάλειμμα)
 
 
 
Η Μεταμόρφωση του Κάφκα    σε σκηνοθεσία Βίκυς Καλπάκα, Δάφνης Καφετζή και Διονύση Ποταμίτη   από 3 Μαΐου 2019
 
 
Η Βίκυ Καλπάκα, η Δάφνη Καφετζή και ο Διονύσης Ποταμίτης μετά την επιτυχημένη τους παρουσία στο Adapt Festival τον Ιούνιο του 2018 με την performance: Titan Arum , το λουλούδι πτώμα, βασισμένη στη Μεταμόρφωση του Κάφκα, έρχονται στο Black Box του Επί Κολωνώ να ολοκληρώσουν την πρότασή τους πάνω στο αριστούργημα του μεγάλου συγγραφέα.
 
Λίγα λόγια για το έργο:
Στον κόσμο του Γκρέγκορ όλα λειτουργούν ρολόι. Τα τρένα σφυρίζουν στην ώρα τους, ο μπαμπάς χτυπάει στις 5.30, η μαμά παθαίνει ασφυξία τη στιγμή που πρέπει, ο επιστάτης  πάντα αφήνει  λίγο ανοιχτό το φερμουάρ του …ώσπου μια μέρα ενώ οι ένοικοι διασκεδάζουν με την ψυχή τους και ενώ ένα κορίτσι  τους χαϊδεύει τα αυτιά, ο Γκρέγκορ Σάμσα μεταμορφώνεται σε κάτι που μοιάζει με άνθρωπο. 
 
Σύλληψη-Ιδέα/Κείμενο/Σκηνοθεσία: 
Βίκυ Καλπάκα, Δάφνη Καφετζή, Διονύσης Ποταμίτης
Μουσική: Μάκης Παπαγαβριήλ
Εικαστική Επιμέλεια: Σμαράγδα Καφετζή
Κινησιολογική Επιμέλεια: Πέπη Ζαχαροπούλου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Ορέστης Τάτσης
Παραγωγή: PEON ΑΜΚΕ
 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Βίκυ Καλπάκα, Δάφνη Καφετζή, Διονύσης Ποταμίτης
 
Πρώτη Παράσταση: Παρασκευή 3 Μαΐου 2019
Τελευταία Παράσταση: Σάββατο 25 Μαΐου 2019
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Παρασκευή & Σάββατο 9:30μ.μ.
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 12€, Φοιτητών, Ανέργων 8€, Ατέλεια 5€
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
Χώρος: Σκηνή Black Box/Επί Κολωνώ
 
Κράτηση θέσεων & Πώληση εισιτηρίων: 
στο ταμείο του Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός 
τηλ 210 5138067, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., site: www.epikolono.gr
Στάση Μετρό Μεταξουργείο