Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Πέθανε η ηθοποιός Marion Ramsey - Η «αστυνόμος Χουκς» από την «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Πέθανε η ηθοποιός Marion Ramsey, γνωστή για το ρόλο της ως αστυνόμος Χουκς στις τηλεοπτικές κωμωδίες «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή». 

 Όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της, η Ramsey πέθανε σε ηλικία 73 ετών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη το πρωί.Πρόσθεσε ότι είχε πρόσφατα αρρωστήσει, αλλά δεν διευκρίνισε ποια ήταν η αιτία του θανάτου της. 

 Η Ramsey λατρεύτηκε από τους οπαδούς για την απεικόνιση της αξιωματικού Λαβέρν Χουκς στη σειρά των τηλεοπτικών κωμωδιών αν και λίγοι γνώριζαν για την σημαντική καριέρα της στο Broadway.   Χαρακτηριστική η εμφανισή της της στην παραγωγή του 1978 Eubie !, ένα βιογραφικό μιούζικαλ για τον διάσημο πιανίστα τζαζ Eubie Blake.

   «Η Marion είχε μια καλοσύνη και διάχυτο φως που πλημμύριζε τον χώρο. Η απώλειά της είναι ήδη αισθητή από εκείνους που την γνώριζαν καλά. Θα μας λείψει και θα την αγαπάμε για πάντα» δήλωσε. Γεννημένη στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια το 1947, η Ramsey ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο, με εμφανίσεις αρχικά στο Broadway. 

 Πρωταγωνίστησε σε αρκετές παραγωγές, όπως το Harold Prince's Grind με τον Ben Vereen και τον Eubie! με τον Gregory και τον Maurice Hines.   Ο μάνατζέρ της είπε ότι η Ramsey ήταν «ιδιαίτερα περήφανη» για το γεγονός ότι τα Dreamgirls του Broadway έγιναν τελικά μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή το 2006, επειδή ήταν μία από τις τραγουδίστριες στις οποίες βασίστηκε ο ένας από τους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους.   Η καριέρα της Ramsey στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο απογειώθηκε μετά την εμφάνισή της ως guest στην επιτυχημένη κωμική σειρά The Jeffersons το 1976.   Μετά από αυτό, ήταν τακτική στο Cos, του Bill Cosby. Πρωταγωνίστησε συνολικά σε έξι ταινίες από το franchise «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή», καθιστώντας την ένα οικείο πρόσωπο για τους φανς του είδους.   

 

Με πληροφορίες του Variety/BBC

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία