Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Flutter»: Η χορευτική παράσταση της Βάσως Γιαννακοπούλου στο Bios

Flutter, η νέα παράσταση χορού-performance της Βάσως Γιαννακοπούλου θα παρουσιαστεί από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Bios.

Ερμηνεύει ο Νώντας Δαμόπουλος

Αθήνα, σήμερα, τώρα. Το σπίτι ενός άνδρα, ο πιο προσωπικός του χώρος, φιλοξενεί ως κρησφύγετο του αστικού εργένικου μύθου τις εκφάνσεις και τις πτυχές του χαρακτήρα του και αποκαλύπτει τους τρόπους και τα μέσα διαφυγής από την καθημερινότητά του.

Μετά το σόλο της γυναίκας που διαμένει στην οδό «Πύθωνος 36», που πρωτοπαρουσιάστηκε τον Μάιο του 2019, ανοίγει η κλειδαρότρυπα του απέναντι διαμερίσματος στη συμβολή με την οδό «Κρίσσης 11».

Το κοινό γίνεται θεατής ακόμα ενός ενδιάμεσου χώρου όπου το προσωπικό γίνεται δημόσιο φέρνοντας στο προσκήνιο τον άνθρωπο, που στέκεται απέναντι στον κόσμο, μα πιο πολύ απέναντι στον εαυτό του.

Flutter photo4 A Χ. Μπουρελιάς 2048x1152

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
σύλληψη | χορογραφία: Βάσω Γιαννακοπούλου
ερμηνεία: Νώντας Δαμόπουλος
δραματουργία: Σίμος Πατιερίδης
μουσική | live electronics: Χρύσανθος Χριστοδούλου
σχεδιασμός φωτισμού: Τάσος Παλαιορούτας
σκηνογραφική επιμέλεια | κοστούμι: Κένι Μακλέλαν
κατασκευή καρέκλας: Πέτρος Συρίγος
φωτογραφία: Χριστίνα Γεωργιάδου
βίντεο | φωτογραφία: Αλέκος & Χρήστος Μπουρελιάς
γραφιστικά: Γιάννης Μπαριτάκης
επικοινωνία: Mαρία Κωνσταντοπούλου
παραγωγή | εκτέλεση: Shared productions
facebook: https://www.facebook.com/dalika.dancetheater

ΒIOS
Πειραιώς 84, Αθήνα
15–18 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα έναρξης: 21.30
Διάρκεια παράστασης: 50’
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Κρατήσεις : +30 210 3425335
Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/festival/theater/flutter-tis-vasos-giannakopoulou-sto-bios/

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία