Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Έλλογο Πάθος»: Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία στο Μουσείο Μπενάκη

 

Το texnes-plus σας πάει συναυλία!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία «Έλλογο Πάθος», την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 20:00

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε τη  σελίδα του texnes-plus στο facebook,  σχολιάστε το όνομά σας κάτω από το άρθρο,και μοιραστείτε το άρθρο στο προφίλ σας.

Ο διαγωνισμός λήγει την την Πέμπτη 17  Οκτωβρίου  και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ! Σχόλιο το όνομά σας, share το άρθρο στον τοίχο σας και LIKE στη σελίδα μας στο facebook.

 

«Έλλογο Πάθος»

Mια σειρά έξι συμφωνικών συναυλιών στο Μουσείο Μπενάκη

από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

 ώρα έναρξης 20:00 

Μια ακόμη συνεργασία, με το Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς, εγκαινιάζει από τον Οκτώβριο του 2019 η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. 

Στη διάρκεια της καλλιτεχνικής περιόδου 2019-2020 θα πραγματοποιήσει έναν κύκλο έξι συμφωνικών συναυλιών, υπό τη διεύθυνση προσκεκλημένων μαέστρων και με τη συμμετοχή διακεκριμένων σολίστ.

Η πρώτη από αυτές πραγματοποιείται την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης Έλληνα μαέστρου, Μίλτου Λογιάδη και περιλαμβάνει αποκλειστικά έργα του Wolfgang Amadeus Mozart. Σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη, νεαρή Ελληνίδα πιανίστα, Νεφέλη Μούσουρα, ο Λογιάδης επιλέγει να ερμηνεύσει με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, δύο από τα πιο εμβληματικά κι αγαπημένα έργα του μεγάλου κλασικού συνθέτη: Το κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα αρ. 21, KV 467, σε ντο μείζονα, και την εξαιρετική Συμφωνία αρ. 40, σε σολ ελάσσονα, KV 550. Το πηγαίο ταλέντο της Νεφέλης Μούσουρα και η απαράμιλλη ερμηνευτική διαφάνεια του Λογιάδη αναμένεται να χαρίσουν στο Αθηναϊκό κοινό στιγμές υψηλής αισθητικής απόλαυσης.

Wolfgang Amadeus Mozart, Κοντσέρτο για πιάνο αρ.21 σε Ντο μείζονα, Κ 467

Σολίστ – Νεφέλη Μουσούρα

Wolfgang Amadeus Mozart, Συμφωνία αρ. 40 σε σολ ελάσσονα, Κ.550

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

Μουσική Διεύθυνση: Μίλτος Λογιάδης

Info

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, ώρα έναρξης 20.00

Μουσείο Μπενάκη

Πειραιώς 138, Αθήνα.

Τιμές Εισιτηρίων:

8€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑΜΕΑ)

10 € (65+)

15 € (γενική είσοδος)

Προπώληση εισιτηρίων:

ØViva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/mouseio-benaki/ellogo-pathos/

Øστα ταμεία του Μουσείου Μπενάκη (τηλ. 210 34 53 111)

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία