Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «SEX»

Tο texnes-plus σας πάει θέατρο!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «SEX»,  την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 21:15. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε τη σελίδα του texnes-plus στο facebook,  σχολιάστε το όνομά σας κάτω από το άρθρο και  μοιραστείτε το άρθρο στο προφίλ σας.

Ο διαγωνισμός λήγει  την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου  και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ! Σχόλιο το όνομά σας, share το άρθρο στον τοίχο σας και LIKE στη σελίδα μας στο facebook.

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Ελέφαντας» η θεατρική ομάδα Παπαλάνγκι επανέρχεται στο θέατρο 104, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο “SEX” της Justine Del Corte.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα σπονδυλωτό κείμενο με κεντρικό άξονα το σεξ και τις εκφάνσεις του στη σύγχρονη κοινωνία του δυτικού πολιτισμού. Το σεξ ως κοινωνική υποχρέωση, το σεξ ως πολιτισμική υποχρέωση, το μη συναινετικό σεξ και το σεξ ως όργανο εξουσίας. Ανακύπτει το ερώτημα ως προς το ρόλο που επιτελεί το σεξ στην πραγμάτωση της ευτυχίας – όπως κι αν αυτή εννοείται σήμερα. Την δημιουργία απογόνων, την ένωση των ανθρώπων, δηλαδή του έρωτα, και την ηδονή με την οποία το σώμα λειτουργεί τρόπον τινά αυτόνομα και ίσως με αυτόν τον τρόπο να υπερβαίνει τον ψυχικό πόνο, και το βάρος της καθημερινότητας της πραγματικότητας. Ο χρόνος και ο τόπος που λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα αλλά και η ταυτότητα και η ηλικία των προσώπων είναι απροσδιόριστα ή ρευστά.

Το “SEX” παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Συντελεστές:
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Justine Del Corte
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Κορρέ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παντελής Βασιλόπουλος, Χρήστος Τσαβλίδης
ΜΟΥΣΙΚΗ: Δήμος Βρύζας
ΣΚΗΝΙΚΑ: Νατάσα Δρούγκα, Ειρήνη Νταή, Γιούλη Σπυροπούλου
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος Αντωνόπουλος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ελίνα Γιουνανλή
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Μαριάννα Παπάκη
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ηλέκτρα Καρτάνου, Μαρία Κωνσταντά, Άγγελος – Προκόπιος Νεράντζης, Γιώργος Σαββίδης

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η θεατρική ομάδα ΠΑΠΑΛΑΝΓΚΙ δραστηριοποιείται από το 2011 με συντονιστή τον Τάσο Αγγελόπουλο. Στα χρόνια λειτουργίας της, η ομάδα έχει συνεργαστεί με ιστορικά σχήματα, όπως η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» στη Θεσσαλονίκη, το «Θέατρο Πόρτα» στην Αθήνα, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών και Ιωαννίνων, ενώ δραστηριότητές της έχουν φιλοξενηθεί από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και σε πολλά θέατρα στην Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει στα «47α Δημήτρια» (Θεσσαλονίκη, 2012), στο «Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου» (Κιλκίς, 2015 και 2016), στις εκδηλώσεις «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», στο φεστιβάλ «BITEF Poliphony» (Βελιγράδι, Σερβία) και στο Prishtina International Theater Festival 2019 (Βραβείο Σκηνοθεσίας για την παράσταση Μοσκώβ Σελήμ – Τάσος Αγγελόπουλος). Ταυτόχρονα με τις θεατρικές παραστάσεις, η θεατρική ομάδα ΠΑΠΑΛΑΝΓΚΙ ασχολείται με τον σχεδιασμό και την εκτέλεση θεατροπαιδαγωγικών προγραμμάτων, ενώ διοργανώνει θεατρικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικές. Μετά την επιτυχία του

“Ελέφαντα”, η ομάδα επιστρέφει στην μικρή σκηνή του Θεάτρου 104 με ένα άγνωστο, στο ελληνικό κοινό, κείμενο της Justine Del Corte.
Περισσότερες πληροφορίες: www.papalangki.gr | FBpage: @papalangkitheatre
*Η παράσταση περιέχει σκηνές με γυμνό

Info
Τοποθεσία: Θέατρο 104 Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός)
Ημερομηνία: Πρεμιέρα: Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, στις 21.15.
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: Τηλ : 210 3455020
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12€, Φοιτητικό: 8€, Ατέλεια/Ανέργων: 5€
Προπώληση: viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-104/sex/