Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας» κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση

 

Tο texnes-plus σας πάει θέατρο!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας»,  την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε τη  σελίδα του texnes-plus στο facebook,  σχολιάστε το όνομά σας κάτω από το άρθρο και μοιραστείτε το άρθρο στο προφίλ σας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 10 Μαρτίου  και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ! Σχόλιο το όνομά σας, share το άρθρο στον τοίχο σας και LIKE στη σελίδα μας στο facebook.

 

«Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας»

Θέατρο Τζένη Καρέζη

4,11 και 18 Μαρτίου στις 21.15

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου

Ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος

4ος χρόνος ξεκαρδιστικής «καταστροφής»!

Η παράσταση που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό και η κριτική επιστρέφει για 4η χρονιά για 3 τελευταίες «καταστροφικές» παραστάσεις στις 4, 11 και 18 Μαρτίου στις 21.15 στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς ζωντανεύει στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ήρωα που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον ανδρικό τρόπο σκέψης , μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άνδρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του.

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άνδρας που επιτέλους βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και τη στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα… Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε …

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου είναι κινηματογραφικοί. Oι μουσικές επιλογές και το set up της παραστάσεις έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι : Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;

Ταυτότητα παράστασης

«Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας»

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου

Γραφιστικά: Θοδωρής Σαράφης

Επικοινωνία: Μαριλένα Θεοδωράκου

Ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος

Πού: Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Αθήνα, τηλ. 210 3636144, www.theatrotzenikarezi.com

Έναρξη παραστάσεων: Τέταρτη 4 Μαρτίου 2020 στις 21.15 και στις 11 και 18 Μαρτίου στις 21.15
Διάρκεια παράστασης: 1ώρα και 40 λεπτά (με διάλειμμα)

Εισιτήρια: 12 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (μειωμένο άνω των 65, ανέργων, ΑΜΕΑ)

Προπώληση: viva.gr

Trailer παράστασης https://youtu.be/-0y2zMaVs_g