Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Κερδίστε Προσκλήσεις Για Την Παράσταση «Ο Κλέαρχος, Η Μαρίνα Και Ο Κοντός»

Tο texnes-plus σας πάει θέατρο!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου όποια ώρα επιθυμείτε (απογευματινή ή βραδινή παράσταση) στο Alhambra Art Theater.

Για να δηλώσετε συμμετοχή αφήνετε σχόλιο κάτω από άρθρο το όνομά σας και τον φίλο/η που θέλετε να δείτε την παράσταση καθώς και την ημέρα που επιθυμείτε και κάντε share το άρθρο στο προφίλ σας. 

π.χ Μαρία Παπαδοπούλου @ΚώσταςΧρακς 

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου  και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ! Σχόλιο το όνομά σας, share το άρθρο στον τοίχο σας και LIKE στη σελίδα μας στο facebook.

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», είναι η νέα θεατρική παραγωγή της ALHAMBRA ART THEATRE PRODUCTIONS, που θα παρουσιαστεί από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, στην κεντρική θεατρική σκηνή του πλήρως ανακαινισμένου ALHAMBRA ART THEATRE, σε διασκευή – σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα ο οποίος επίσης ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Κλέαρχου».

Συμπρωταγωνιστούν ο Γιώργος Γαλίτης, η Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη. Δίπλα τους θα απολαύσουμε και τους Βαγγέλη Δουκουτσέλη, Εύη Κολιούλη, Αντώνη Καλομοιράκη, Μαρία Κοκολάκη.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα σας μείνει αξέχαστη, όπως και η θρυλική κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Τσιφόρου και σενάριο του ιδίου και του Πολύβιου Βασιλειάδη. Το 1961 που παρουσιάστηκε η ταινία (από το ομώνυμο θεατρικό έργο) τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν ενσαρκώσει τα ιερά τέρατα του ελληνικού σελιλόιντ Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκος Ρίζος.

Το Alhambra Art Theatre, είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο Σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα και τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής για τους θεατές, υπόσχεται ότι θα χαρίσει σε όλη την οικογένεια, δύο ώρες αβίαστου γέλιου με την κωμωδία της χρονιάς, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο Κλέαρχος Ζουγκαλάς (Χάρης Ρώμας) ευκατάστατος μεσήλικας ιδιοκτήτης ιχθυοπωλείου απατά συχνά την κακότροπη γυναίκα του Μαρίνα (Ευτυχία Φαναριώτη), τις υποψίες της οποίας φροντίζει να κατευνάζει ενοχοποιώντας τον ταλαίπωρο γαμπρό του Μάχο (Γιώργος Γαλίτης), τον οποίο η Μαρίνα αντιπαθεί με πάθος, υποβιβάζει και περιφρονεί. Όταν η ζωηρή και γοητευτική ζωντοχήρα γειτόνισσα η Λόλα (Τάνια Τρύπη) παροτρύνει τον Κλέαρχο να της κάνει παρέα στις διακοπές της στα Καμένα Βούρλα, εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τη συνοδεύσει, χωρίς όμως να τον υποψιαστεί για κανένα λόγο η καχύποπτη σύζυγός του Μαρίνα. Έτσι, όταν συνειδητοποιεί πως ο γαμπρός του αντιμετωπίζει κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα, τον πείθει να συμβουλευτεί γιατρό, ο οποίος θα του συστήσει ιαματικά μπάνια στα Καμένα Βούρλα. Κατόπιν, πείθει τη γυναίκα του πως ο Μάχος θα πάει στα Καμένα Βούρλα με πρόφαση τα ιαματικά μπάνια, αλλά στην πραγματικότητα θα πάει διακοπές με κάποια ερωμένη του και προτείνει να πάει και ο ίδιος εκεί για να παρακολουθεί δήθεν τον ατακτούλη γαμπρό τους.

Στα Καμένα Βούρλα ωστόσο, ο Μάχος κάνει όντως παρέα με μια γυναίκα που γνώρισε εκεί όμως, αλλά παράλληλα συναντά τυχαία τον Κλέαρχο με την ωραία γειτόνισσα και αφού ξεσκεπάζονται μεταξύ τους, αποφασίζουν να διασκεδάσουν με την Λόλα και την φιλενάδα του Μάχου, Ελληνίδα του εξωτερικού, Ντέμπυ (Μαρία Κοκολάκη)

Στο μεταξύ, ένας δικηγόρος αναζητά τον Μάχο στην Αθήνα, πηγαίνει στο σπίτι του αλλά δεν λέει στη Μαρίνα τι ακριβώς θέλει. Εκείνη μπαίνει σε υποψίες για πιθανές παρανομίες του Μάχου και αποφασίζει να πάει με την κόρη της και γυναίκα του Μάχου, Πουλχερία (Εύη Κολιούλη) στα Καμένα Βούρλα όπου ανακαλύπτει τις γυναικοδουλειές του γαμπρού της. Εκεί αποκαλύπτεται πως ο Ντίμης (Βαγγέλης Δουκουτσέλης) είναι ήδη εραστής (και μελλοντικός σύζυγος) της γειτόνισσας Λόλας που πήγε στα Καμένα Βούρλα για να τον κάνει να ζηλέψει. Ανάμεσα τους ο απερίγραπτος σερβιτόρος Λάζαρος (Αντώνης Καλομοιράκης) που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις μεταξύ τους καταστάσεις.

Το τι γίνεται μετά τις ανακαλύψεις/αποκαλύψεις, το πώς ο Κλέαρχος θα προσπαθήσει να την βγάλει λάδι και το πώς ο καημένος ο Μάχος επιτέλους θα κερδίσει την εύνοια της στρίγγλας πεθεράς του, θα το απολαύσετε στην σκηνή του ALHAMBRA ART THEATRE, σε μια θεατρική παραγωγή που θα σας μείνει αξέχαστη…..

Στo πρωτότυπο τραγούδι της παράστασης “ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ” το οποίο εμπνεύσθηκαν από το μουσικό ρεύμα της δεκαετίας του ’60 οι δημιουργοί, Χρήστος Παπαδόπουλος σύνθεση και Χάρης Ρώμας στίχοι, συμμετέχουν όλοι οι ηθοποιοί του θιάσου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σενάριο : Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης
Διασκευή: Χάρης Ρώμας
Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας
Πρωταγωνιστούν : Χάρης Ρώμας, Γιώργος Γαλίτης, Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη, καθώς και οι Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Εύη Κολιούλη, Αντώνης Καλομοιράκης και Μαρία Κοκολάκη.

Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Μουσική Σύνθεση: Χρήστος Παπαδόπουλος
Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Φρίγγας
Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος
Μακιγιάζ : Λένα Καράμανλη
Περούκες – Hair Stylist: BERGMANN KORD
Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη

Πληροφορίες:

Έναρξη παραστάσεων: Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Πέμπτη 21:00 

Παρασκευή 21:00

Σάββατο 17:45 & 21:00

Κυριακή 17:45

Ώρα προσέλευσης: Η ιδανική ώρα προσέλευσης είναι περίπου μισή με μια ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Διάρκεια παράστασης: 1:50 λεπτά με διάλειμμα

Προπώληση & υγειονομικά μέτρα: www.ticketplus.gr

Τιμές Εισιτηρίων:

Α Ζώνη: Κανονικό 18€, Μειωμένο* 12€, ΑΜΕΑ 12€

Β Ζώνη: Κανονικό 15€, Μειωμένο*12€, ΑΜΕΑ 12€

Εξώστης: Κανονικό 18€, Μειωμένο*12€, ΑΜΕΑ 12€

*Μειωμένο: Ανέργων, Άνω των 65

Το ALHAMBRA ART THEATRE έχει χαρακτηριστεί Covid free χώρος και ισχύουν τα ανάλογα πρωτόκολλα, ώστε να «παραμείνουμε όλοι υγιείς»

Οι θεατές, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού
[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν,
[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].
Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή
(εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Alhambra Art Theater

Διέυθυνση: Στουρνάρη 53

Περιοχή: Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 522 0120-1 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία