Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Με Αγάπη…για την ΕΛΙΖΑ» στο Θέατρο Παλλάς

Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, διοργανώνουν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Θέατρο Παλλάς με τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, την Μαρίζα Ρίζου και εκλεκτούς καλεσμένους έκπληξη. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στην ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού που στέκεται δίπλα στα κακοποιημένα παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Η οργάνωση ίδρυσε πρόσφατα την πρώτη στην Ελλάδα νοσοκομειακή Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών «Σόφη Βαρβιτσιώτη», υπό τη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Αναλυτικά στοιχεία για τις δράσεις και τους σκοπούς της ΕΛΙΖΑΣ θα παρουσιάσει η Μαρί Κωνσταντάτου.

Θα είμαστε όλοι εκεί για τα παιδιά!

Η ιδιαίτερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης και προσφοράς «Με Αγάπη … για την ΕΛΙΖΑ» των Θεατρικών Σκηνών στις 19 Νοεμβρίου θα υποστηρίξει το πρόγραμμα «ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΓΓΙΓΜΑ».

Το «Ασφαλές Άγγιγμα» αποτελεί μία πρωτοβουλία για παιδιά 5-9 ετών, που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ μέσα σε σχολεία, με γνώμονα την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τα μικρά παιδιά, να αναγνωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στο «ασφαλές» και το «όχι – ασφαλές» άγγιγμα  και να μάθουν να λένε OΧΙ. Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει μια αντίστοιχη εκπαίδευση σε γονείς και δασκάλους για την ευαισθητοποίηση, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση του φαινομένου. Απώτερος στόχος είναι η ένταξη του προγράμματος σε όλα τα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα μέχρι το 2021, σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης για γονείς, δασκάλους, πολίτες. 
 
Για ένα έργο που σώζει ζωές, η ΕΛΙΖΑ δεν λαμβάνει καμία οικονομική υποστήριξη από κρατική πηγή και στηρίζεται αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη και την αγάπη της κοινωνίας.

Διευθ: Αμερικής 9, Αθήνα Τ.Κ. 10672
Τηλ: (+30) 210 3639343 & 3643671 Fax: 210 3639342
www.theatrikesskines.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου για την μουσική βραδιά μπορούν μέσω της www.viva.gr και από τα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς.

Viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/music/pallas/me-agapi-gia-tin-eliza
Τιμές εισιτηρίων:
100€-15€

Για όσους επιθυμούν να στηρίξουν το έργο της ΕΛΙΖΑΣ παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία της οργάνωσης:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΙΖΑ
Τραπεζικοί λογαριασμοί:
-Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αρ. Λογ.: 104 29665226
ΙΒΑΝ: GR 5801101040000010429665226
 -Alpha Bank
Αρ. Λογ.: 115 002 002 020047
ΙΒΑΝ: GR 9801401150115002002020047
 
Στοιχεία επικοινωνίας
W.  www.eliza.org.gr
F. @ngoeliza
I. @eliza_society
Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3231704
Διεύθυνση: Ερμού & Χριστοπούλου 2, Αθήνα, 10563

Για ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210-3639343 (εσωτ. 2)

prosklisipalas texnesplus1

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

Ροή Ειδήσεων

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία