Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης έρχεται στη… Σφίγγα

Παρέα με μια βαλίτσα τραγούδια μέσα από τη δική του ματιά και με μια πολυετή θητεία με σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και μαέστρους στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Αϊβαλιώτης έρχεται στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου με μια μουσική παράσταση πλημμυρισμένη από εικόνες, φως και συναισθήματα.

 

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής ρίχνει γέφυρες ανάμεσα στο έντεχνο και το λαϊκό μέσα από αγαπημένα τραγούδια του σήμερα και του χθες αλλά και διασκευές τους σε ρυθμούς jazz και swing. Ένα μουσικό ταξίδι που κάνει στάση στη «Μαρκίζα», ακολουθεί πιο σύγχρονους δρόμους μέσα από «Το δίκιο μου» και το «Όνειρο ήτανε» και απογειώνεται με σταθερές λαϊκές αξίες, όπως το «Μακριά μου να φύγεις» καθώς και άλλα νέα δικά του τραγούδια που ολοκληρώνονται και θα κυκλοφορήσουν στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά μέσα στο 2017.

Με τον σημαντικό συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις του μουσικού αυτού ταξιδιού και συνοδοιπόρους την 6μελή του μπάντα, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης μας συστήνει τη δική του μουσική πρόταση! Παρέα του αυτή τη φορά μια υπέροχη φωνή! Η Σύλβια Ευθυμίου με δικά της τραγούδια αλλά και δυνατά ντουέτα!

 Ένα ταξίδι που δεν έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων. Ένα ταξίδι που δεν έχει αμπαλάζ. Ένα ταξίδι που δε θέλει μηχανή για να ξεκινήσει παρά μόνο την ψυχή μας. Ραντεβού στη μουσική σκηνή Σφίγγα στις 27 Ιανουαρίου λοιπόν!

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 22.30

 

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία