Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης έρχεται στη… Σφίγγα

Παρέα με μια βαλίτσα τραγούδια μέσα από τη δική του ματιά και με μια πολυετή θητεία με σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και μαέστρους στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Αϊβαλιώτης έρχεται στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου με μια μουσική παράσταση πλημμυρισμένη από εικόνες, φως και συναισθήματα.

 

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής ρίχνει γέφυρες ανάμεσα στο έντεχνο και το λαϊκό μέσα από αγαπημένα τραγούδια του σήμερα και του χθες αλλά και διασκευές τους σε ρυθμούς jazz και swing. Ένα μουσικό ταξίδι που κάνει στάση στη «Μαρκίζα», ακολουθεί πιο σύγχρονους δρόμους μέσα από «Το δίκιο μου» και το «Όνειρο ήτανε» και απογειώνεται με σταθερές λαϊκές αξίες, όπως το «Μακριά μου να φύγεις» καθώς και άλλα νέα δικά του τραγούδια που ολοκληρώνονται και θα κυκλοφορήσουν στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά μέσα στο 2017.

Με τον σημαντικό συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις του μουσικού αυτού ταξιδιού και συνοδοιπόρους την 6μελή του μπάντα, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης μας συστήνει τη δική του μουσική πρόταση! Παρέα του αυτή τη φορά μια υπέροχη φωνή! Η Σύλβια Ευθυμίου με δικά της τραγούδια αλλά και δυνατά ντουέτα!

 Ένα ταξίδι που δεν έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων. Ένα ταξίδι που δεν έχει αμπαλάζ. Ένα ταξίδι που δε θέλει μηχανή για να ξεκινήσει παρά μόνο την ψυχή μας. Ραντεβού στη μουσική σκηνή Σφίγγα στις 27 Ιανουαρίου λοιπόν!

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 22.30

 

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί