Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τα φιλιά» του Δημήτρη Κανέλλου κυκλοφορούν με την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα

Έχει ξεχωρίσει με τη γνήσια λαϊκή χροιά του, τη μεστή ερμηνεία του και τις προσεγμένες συνεργασίες του με τους μεγάλους συνθέτες του ελληνικού τραγουδιού. Εχέγγυα που πιστοποιούν ένα δημιουργικό παρόν και εξασφαλίζουν ένα σίγουρο μέλλον στην ελληνική δισκογραφία.

Ο Δημήτρης Κανέλλος μετά το album του με τίτλο «Όσα ονειρευτήκαμε» που έκλεψε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας τα τελευταία ανέκδοτα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Άλκη Αλκαίου συνεχίζει εξίσου δυναμικά.

Έτσι, πιστός στα δείγματα μουσικής γραφής που έχει δώσει μέχρι σήμερα παρουσιάζει τη νέα του συνεργασία με ένα σπουδαίο και αγαπημένο συνθέτη, το Μίμη Πλέσσα. Αφορμή ένα τραγούδι του μεγάλου συνθέτη στο οποίο η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα οραματίστηκε τη φωνή του Δημήτρη Κανέλλου.

Έτσι γεννήθηκε το καινούριο single με τίτλο «Τα φιλιά» που φέρει πολύτιμη υπογραφή και έχει τη στόφα των μεγάλων κλασσικών επιτυχιών. Πρόκειται για μια αισθαντική μπαλάντα με τρυφερούς στίχους που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές..

«Τα φιλιά τι να κρατήσουν και τα χείλη τι να πουν

Για τα χρόνια που θα φύγουν σαν πουλιά και θα χαθούν...»

Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του Δημήτρη Κανέλλου ένα σημαντικό ερμηνευτή της νεότερης γενιάς ο Μίμης Πλέσσας παίζει ο ίδιος πιάνο στην ηχογράφηση ενώ υπογράφει και την ενορχήστρωση. Οι στίχοι είναι του Δημήτρη Χριστοδούλου και η επιμέλεια της ενορχήστρωσης είναι του Θύμιου Παπαδόπουλου.

Με «Τα φιλιά» ο Δημήτρης Κανέλλος συνεχίζει τη συνεργασία του με τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία την Minos Emi, a Universal Company.

Ακούστε το καινούριο τραγούδι του Δημήτρη Κανέλλουκαι αφεθείτε στη μαγεία της μουσικής…



 

Πολυμέσα