Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Γιώτα Νέγκα τραγουδάει Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Η στιχουργός που έχουν αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της. Τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι  ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν  τα συναισθήματα όλων των  απλών  ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.

 nega afisa

Είστε όλοι λοιπόν καλεσμένοι σε μια καλοκαιρινή γιορτή, για να τραγουδήσουμε μαζί με τη Γιώτα τα τραγούδια της Ευτυχίας, όπως χιλιάδες στόματα, μέσα στις δεκαετίες έχουν σιγομουρμουρίσει. Σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Στο πιάνο ο Χρήστος Θεοδώρου

Στα έγχορδα (μπουζούκι, λαούτο ) ο Νίκος Κατσίκης

Στις κιθάρες ο Κώστας Νικολόπουλος

Ηχοληψία|Βασίλης Μιχαηλίδης Ηλίας Καρούμπαλης

Φώτα | Φίλιππος Τρέπας  

Καλλιτεχνική διεύθυνση | Λίνα Νικολακοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής | Μenta Art Events  

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
«τραγουδώντας την Ευτυχία»
Πέμπτη 1 Ιουλίου,
Βεάκειο Θέατρο

Ώρα: 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ticket services, ΚαταστήματαPublic

https://www.ticketservices.gr/event/giota-negka-veakeio/


Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 - 14:00)

Εισιτήρια:

15€ - 17€ - ΑμΕΑ/Ανέργων: 13€ (περιορισμένος αριθμός)

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

Μαρία Τσολάκη