Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Αφιέρωμα στην Αγκάθα Κρίστι από το TV5MONDE

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΤΙΣ 22:00

 

Η κωμική αστυνομική σειρά που «έχει ξεφύγει»

2η Σεζόν

 

Μία τηλεοπτική μεταφορά των κλασικών έργων της Αγκάθα Κρίστι. Οι υποθέσεις, που έχουν μεταφερθεί στη δεκαετία του ‘50 με φόντο τη γοητεία και τη χειραφέτηση των γυναικών, φέρνουν στο προσκήνιο τον απεχθή αλλά ακαταμάχητο αστυνόμο Σουάν Λόρενς και την πολύ (έως πάρα πολύ) περίεργη και ατρόμητη δημοσιογράφο Αλίς Αβρίλ.

Χωρίς να ξεχνάμε και την πιστή γραμματέα του Λόρενς, τη Μαρλέν, μία μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε.

Κάθε Παρασκευή στις 22:00.

Από τις 24 Νοεμβρίου.

 

 

Η σειρά βραβεύτηκε με το Βραβείο Καλύτερης Συλλογής 90 λεπτών στο Φεστιβάλ Fiction TV της Λα Ροσέλ 2017.

 

Τρέιλερ   Εικόνες

 

Θα αγαπήσετε επίσης…

 

Μυστικά της ιστορίας : Αγκάθα Κρίστι

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 19:40

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια αντίτυπα, η Βασίλισσα του Εγκλήματος φέρει άξια το υποκοριστικό της. Όμως τι είδους γυναίκα, τι είδους ιστορία κρύβεται πίσω από αυτό το φαινόμενο; Τα παιδικά της χρόνια στο Ντέβον της Αγγλίας, οι πρώτες της νουβέλες που δεν βρήκαν παραλήπτες, το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια... Ιδού η πραγματική ιστορία της Αγκάθα Κρίστι.

 

 

 

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία