Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sex and the City: Οι πρωταγωνίστριες επιστρέφουν με μια ισχυρή απουσία

Ο νέος κύκλος δέκα μισάωρων επεισοδίων θα προβληθεί από το HBO Max και σε αυτόν θα πρωταγωνιστούν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις στους ρόλους που τις έκαναν διάσημες την περίοδο του 1990 και στις αρχές του 2000.

 

Τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς της HBO "Sex and the City" θα ξανασυναντηθούν στα τηλεοπτικά πλατό για μια νέα σειρά επεισοδίων, στα οποία θα εμφανίζονται οι ίδιοι χαρακτήρες δύο δεκαετίες μετά, ανακοίνωσε χθες το δίκτυο.

 
 Ο νέος κύκλος δέκα μισάωρων επεισοδίων θα προβληθεί από το HBO Max και σε αυτόν θα πρωταγωνιστούν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις στους ρόλους που τις έκαναν διάσημες την περίοδο του 1990 και στις αρχές του 2000, σύμφωνα με το δίκτυο.
 
Το δίκτυο ωστόσο δεν ανέφερε γιατί η Κιμ Κατράλ, η οποία υποδύθηκε την Σαμάνθα Τζόουνς, δεν θα συμμετάσχει στη νέα παραγωγή.
 
Ο νέος κύκλος θα τιτλοφορείται "Και έτσι απλά" ("And Just Like That") και η παραγωγή θα ξεκινήσει στα τέλη της άνοιξης, ανακοίνωσε η HBO.
 
"Μεγάλωσα με αυτούς τους χαρακτήρες και ανυπομονώ να δω πώς έχει εξελιχθεί η ζωή τους σε αυτό το νέο κεφάλαιο με την ειλικρίνεια, την λύπη, το χιούμορ και την αγαπημένη πόλη που πάντα τις καθόριζε", δήλωσε η Σάρα Όμπρεϊ, υψηλόβαθμο στέλεχος της HBO Max, σε ανακοίνωσή της για την έναρξη της νέας παραγωγής.
 
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ