Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Friends: Το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου reunion μόλις κυκλοφόρησε

Η HBO Max παρουσίασε το επίσημο πλήρες trailer για την επερχόμενη επανένωση των αγαπημένων Friends και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να έχουμε πολλά χαρτομάντηλα δίπλα μας!

 
Οι Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Matthew Perry, τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια», φαίνονται όλοι στο βίντεο να επιστρέφουν στο αρχικό σετ της κωμωδίας μετά από 17 χρόνια, στο Burbank της Καλιφόρνια.
 
Και οι έξι ηθοποιοί εμφανίζονται επίσης στο σετ του εμβληματικού διαμερίσματος της Monica παίζοντας ένα παιχνίδι trivia, με τον Schwimmer να κάνει τις ερωτήσεις. Η σκηνή θυμίζει ένα στιγμιότυπο από την τέταρτη σεζόν της σειράς στην οποία η Monica, η Rachel, ο Joey και ο Chandler έπαιξαν ένα επιτραπέζιο με ερωτήσεις για να αποφασίσουν ποιος θα ζούσε στο σπίτι της Monica.
 
 Η Aniston, η οποία υποδύθηκε τη Rachel Green, είπε ότι ένιωσε το reunion «σαν μια οικογένεια» και για την Rachel, είπε: «Θα ήθελα να ξεκινήσει ίσως μια δική της σειρά ρούχων».
 
Η Cox είπε: «Η Monica θα ήταν εντελώς ανταγωνιστική με τις άλλες μητέρες και θα προσπαθούσε να τις ξεπεράσει. Είτε πρόκειται για διαγωνισμό μαγειρικής στο σχολείο ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν τόσο ενοχλητική».
 

Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στις 27 Μαΐου.

 

Πολυμέσα