Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καλύτερα Γίνεται»: Μια ατζέντα για το 2021 που θα σας γεμίσει αισιοδοξία

Το 2020 φεύγει και μας αφήνει σε παγκόσμιο επίπεδο με πολλούς φόβους, πληγές και απώλειες. Τη νέα χρονιά όλοι μας ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Τι πιο θετικό λοιπόν από ένα ημερολόγιο- ατζέντα με τίτλο: "Καλύτερα γίνεται" που  προκαλεί τον αναγνώστη να το αποκτήσει με την ελπίδα ότι διαβάζοντας το  κάθε μέρα του νέου έτους αυτή τη φράση θα λειτουργήσει σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. 

Το ημερολόγιο της Νάνσυ Μαλλέρου δεν δίνει μια υπόσχεση αισιοδοξίας μόνο στο τίτλο του αλλά προκαλεί τον αναγνώστη σ' ένα διαφορετικό challenge κάθε μήνα, δίνοντάς του παράλληλα και κάποια πρακτικά εφόδια. Για παράδειγμα ο Ιανουάριος, ως ο πρώτος μήνας του χρόνου στοχεύει σε μια νέα προοπτική!Η Νάνσυ Μαλλέρου μάλιστα δίνει στον αναγνώστη την ευκαιρία για μια μίνι ανασκόπηση με κάποιες ερωτήσεις για περεταίρω εσωτερική αναζήτηση. 
 
Παράλληλα σε κάθε σελίδα υπάρχει και ένα μότο αισιοδοξίας. "Μην ακούτε αυτούς που σας λένε ότι κάτι δεν γίνεται. Απλώς δεν έχετε βρει ακόμη τον τρόπο". 
 
Κρατώντας το λοιπόν στα χέρια σας είναι σαν να δίνετε μια υπόσχεση στον εαυτό σας ότι το 2021 θα είναι πράγματι καλύτερο. 
 
Έξτρα tip: Το ημερολόγιο δίνει τον αναγκαίο χώρο για σημειώσεις σ' όλους εμάς που επιμένουμε παραδοσιακά και σημειώνουμε ακόμα εκεί τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μας και όχι στην ατζέντα του κινητού μας τηλεφώνου. 
 
Από την εισαγωγή του βιβλίου: 
 
“Αν ένα πράγμα μάς έμαθε η προηγούμενη χρονιά είναι να μη θεωρούμε τίποτε δεδομένο. Η μόνη σταθερά που έχουμε είναι η φλόγα μέσα μας και το μόνο μας χρέος είναι να την προφυλάξουμε, να τη γιγαντώσουμε και να τη μοιραστούμε απλόχερα με τους άλλους.
 
Αυτό είναι εσωκεντρισμός!
 
Φέτος θέλω η επιτυχία σας να ακουμπήσει την ψυχή σας, η ευτυχία σας να είναι σε όλα τα επίπεδα, η αίσθηση ικανοποίησης να σχετίζεται με το ποιοι πραγματικά είστε και οι πράξεις σας να τιμούν την ψυχή σας και να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για εσάς και τους άλλους.
 
Νομίζω ότι η λέξη του 2020 ήταν «αβεβαιότητα». Και το αντίδοτο στην αβεβαιότητα είναι η πνευματική δύναμη.
 
Γι’ αυτό σχεδίασα το φετινό ημερολόγιο σαν ένα μικρό θησαυροφυλάκιο πνευματικής ανύψωσης και αφύπνισης. Κάθε μήνας είναι ένα έναυσμα για να διευρύνετε το πνεύμα σας, να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησής σας, να ακονίσετε την ενεργητικότητά σας και να ενεργοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη για να δημιουργήσετε μια ζωή που αξίζει να τη ζείτε!
 
Δεν είστε μόνοι σας και σίγουρα…
 
Καλύτερα Γίνεται
 
Δρ Νάνσυ Μαλλέρου”