Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

3 Δεκεμβρίου: Μια ημέρα με το παιδί μου στο βιβλιοπωλείο [πρόγραμμα]

Είναι μία δράση που ξεκίνησε από το εξωτερικό και σιγά σιγά βάζει στο παιχνίδι και βιβλιοπωλεία στη χώρα μας. Η σκέψη είναι, να πάρουν οι γονείς τα παιδιά τους και να περάσουν κάποιες ώρες δημιουργικά, σε βιβλιοπωλεία της γειτονιάς. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μια μέρα με το παιδί μου στο βιβλιοπωλείο» με δράσεις σε Αθήνα, Ναύπακτο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Χανιά και σημαντικές εκπτώσεις. 

«Take your child to the bookshop day» λένε χαρακτηριστικά οι Αμερκάνοι. 

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετέχουμε στη διεθνή εκστρατεία αυτή τη συμβολική ημέρα που στόχο έχει να μετατρέψει την επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο σε μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία για τους νεαρούς φίλους μας» αναφέρουν οι συμμετέχοντες. 

Φέτος 7 βιβλιοπωλεία απ' όλη την Ελλάδα μας καλούν να τα επισκεφτούμε με τα παιδιά μας. 

Τα βιβλιοπωλεία που συνεργάζονται:

 

Αdagio II: Παιδική εκδήλωση (Νότη Μπότσαρη10, Ναύπακτος, τηλ. 26340 38215)

 

Booktalks: 25% έκπτωση σε όλα τα παιδικά βιβλία όλη την ημέρα.

(Αρτέμιδος 48 κ Αγίου Αλεξάνδρου  58 Παλαιό Φάληρο, Τηλ: 210 9802520)

 

Free Thinking Zone: 25% έκπτωση σε όλα τα παιδικά βιβλία όλη την ημέρα.

16:00 Η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου θα μάθει στους παιδικούς μας φίλους τη σημασία της προσπάθειας και πως να μην το βάζουμε ποτέ κάτω.

16:00 Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Μάγδας Κωστοπούλου-Μπερίου, με εικονογράφηση της Ράνιας Βαρβάκη που είναι εμπνευσμένο από την πολυνίκη μαραθωνοδρόμο μας "Ένας γίγαντας που το έλεγαν Μ.Π"* σε συνδυασμό με παιχνίδι και ζωγραφική. (*)Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθεί στο Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

(Σκουφά 64 και Γριβαίων 106 80 Αθήνα, Τηλ. 2103617461)

Σπόρος: Δημιουργική απασχόληση για παιδιά

(Δροσίνη 7 Κηφισιά, Τηλ.2108086404)

 

Μυθιστορία: Παιδική εκδήλωση (Βαφοπούλου Γεωργίου 20, Θεσσαλονίκη, Tηλ. 2310 428846)

 

Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκης: έκπτωση 20% όλη την ημέρα σε όλα τα παιδικά και εφηβικά βιβλία  (Χάληδων 89, Χανιά Κρήτης, τηλ. 28210 92512)

 

Χάρτα: Η Χάρτα προσκαλεί τα παιδιά στο πατάρι του βιβλιοπωλείου να γνωρίσουν ένα μεγάλο συγγραφέα και τον κόσμο του μέσα από την αφήγηση μια υπέροχης ιστορίας, παιχνίδια, ζωγραφική και χειροτεχνίες. (Σκενδεράνη 16Α-Β,Βόλος  τηλ.24210 33250): 

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία