Bitcoin Solo Οδηγός εξόρυξης CGMiner among Up BTC Rank Check εγγραφής Πότε θα ξεκινήσει η Butcoin Futures Bitcoin Price Peak Με τις bitcoins που πραγματικά κερδίζετε Όταν η φούσκα bitcoin σκάει Bitcoin γραμμένο σε ποια γλώσσα μακρά bitcoin Καλή bitcoin εμπορικά βιβλία bitcoin Reddit bitcoin Διαχείριση κεφαλαίων που αγοράζει bitcoin σε ποια χώρα bitcoin νόμιμη τι σημαίνει bitcoin για το μέλλον Bitcoins Minen για ανδρείκελα Στοίχημα με Ο Bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο Μπορείτε Κόστος συναλλαγής Πώς να καταθέσετε Bitcoin στους φόρους Βαθμολογία Bitcoin στο Πακιστάν σήμερα Κορυφαίοι τρόποι να κερδίσετε bitcoin Δεν υπάρχουν κωδικοί μπόνους κατάθεσης bitcoin καζίνο εταιρείες που παράγουν bitcoin Αποστολή Bitcoin Τιμή χρυσού bitcoin μετά από πιρούνι Χρησιμοποιώντας το Amazon στο δικό μου Bitcoins Bitcoin μετρητά σήμερα προβλέψεις Αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες bitcoin BTC Lights John Lewis Ενσύρματη κατανάλωση ενέργειας Bitcoin Διαμόρφωση Δεν παίρνω την εξόρυξη bitcoin Bitcoin Trading Master Game πιο Cryptocurrency Bitcoin συζήτηση ομάδας Δίκτυο αστραπής Bitcoin Twitter Πώς επηρέασε ο Bitcoin στον κόσμο Γιατί ο BTC dating club Duncraig Australia to purchase 性交友网站 苗栗縣 спонсор Новосибирск ищет девушку بهترین سایت های دوستیابی رایگان ساكزایران
Τελευταία Νέα
 

Η Σοφία Πριόβολου, η Μαριάννα Λιανού και η Δανάη Λουκάκη μας ανοίγουν τα καμαρίνια τους

14894653_10154579836702980_1409838260_o (1).png

Δανάη Λουκάκη

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.

Κραγιόν και καλλυντικά, καλσόν (για τα απρόβλεπτα των παραστάσεων), άρωμα, βελόνα και κλωστή, οδοντόκρεμα/ οδοντόβουρτσα, αποσμητικό, χαρτομάντιλα (απαραιτήτως), λακ, τσιμπιδάκια για τα μαλλιά, το κείμενο της παράστασης. Τίποτα το ασυνήθιστο δηλαδή.

Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ :α) Από άποψη χώρου

Μόλις τελείωσα τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης και οι συνεργασίες μου στην Ελλάδα μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικά και μόνο με το συγκεκριμένο φορέα. Επίσης έχω παίξει μόνο στο Φεστιβάλ Αθηνών και στο Θέατρο Τέχνης που βρίσκεται Φρυνίχου 14, στην Πλάκα. Το καμαρίνι για μένα λοιπόν έχει ταυτιστεί με τον τελευταίο αυτό χώρο.

 β) Με ποιους συναδέλφους

Εάν λίγο πιο ελεύθερα ως καμαρίνι θεωρήσουμε τον ευρύτερο χώρο του θεάτρου πίσω από τη σκηνή και το φουαγιέ, το χώρο στον οποίο δεν έχει πρόσβαση το κοινό πριν από την παράσταση, θα μπορούσα να πω ότι, δουλεύοντας στο Θέατρο Τέχνης της  Φρυνίχου, απόλαυσα τη συναναστροφή μου με τον Βασίλη Παπαβασιλείου. Κάθε βράδυ πριν από την παράστασή του τον περασμένο χρόνο κατέφτανε, καθόταν στον καναπέ έξω από το γραφείο, κάπνιζε και απαντούσε με προθυμία και όρεξη στις αμέτρητες απορίες μου. Αυθόρμητα και εντατικά μαθήματα ύπαρξης. Ως ηθοποιός και άνθρωπος.

Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Και να το έχω δει, δεν το έχω προσέξει.

Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι.

Τις πλάκες και τα γέλια που κάναμε αλλά και το άγχος που είχαμε με τους συμμαθητές μου όταν παίξαμε πέρυσι, το καλοκαίρι του 2015, στο Χώρο Δ του Φεστιβάλ Αθηνών, στην Πειραιώς. Επρόκειτο για την παράσταση «Θέλω μια Χώρα», στην οποία συμμετείχαν 50 σπουδαστές-ηθοποιοί, 4 πρόσφυγες, 3 παιδάκια κι η κυρία Ρένη Πιττακή. Ήμασταν σαν ανέκδοτο στις υπέροχα κοπιαστικές εκείνες μέρες.

Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω προτού βγω από το καμαρίνι μου.

Έχω βάλει Liposan και κρέμα χεριών; Έχω κρύψει κάπου πάνω μου τα χαρτομάντιλα; Πόσο κόσμο έχουμε; Αχ, πάλι έκλεισε η μύτη μου και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. 

«Άιντε να πάμε. Μια ψυχή που είναι να βγει…»

14859407_10154579837007980_1873986726_o.jpg

Μαριάννα Λιανού

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.

Τσιγάρα, λακ και κραγιόν.

Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ. α) Από άποψη χώρου β) Με ποιους συναδέλφους.

Στη σχολή του ΚΘΒΕ (έχει απίστευτα καμαρίνια) με τους συμμαθητές μου.

Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Σε ένα θέατρο στο Βερολίνο που είχα τρυπώσει κρυφά.

Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι. 

Ένας απίστευτος ύπνος στα καμαρίνια του Θεάτρου Πορεία.

Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω προτού βγω από το καμαρίνι μου.

«Μη σκέφτεσαι!»

14859592_10154579837147980_1255947880_o.jpg

Σοφία Πριόβολου

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.

Στρωματάκι για ζέσταμα και τα ακουστικά μου.  

Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ. α) Από άποψη χώρου β) Με ποιους συναδέλφους.

Το ωραιότερο καμαρίνι ήταν αυτό που είχα στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο πλαίσιο της παράστασης-περφόρμανς του Γιάννη Κακλέα «Ψύχωση: 4.48». Το μοιραζόμουν με πολλές από τις κοπέλες που συμμετείχαν στην παράσταση αλλά και με την υπέροχη Λεωνή Ξεροβάσιλα που θα είναι μαζί μας από τον Δεκέμβριο. Ξέρει πάντα πώς να σε βοηθά και να σε ηρεμεί όταν χρειάζεται... 

Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Αυτό στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, για την παραγωγή «Οι ναυαγοί της τρελής ελπίδας» της Αριάν Μνουσκίν. Ήταν ονειρικό. Περνούσες μέσα από τα καμαρίνια για να πας στην αίθουσα. 

Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι. 

Όταν κατά λάθος εμφανίστηκε η γιαγιά μου στο καμαρίνι έκπληκτη, αφού είχε κάνει λάθος γιατί ήθελε να πάει σε άλλη παράσταση!

Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω προτού βγω από το καμαρίνι μου.

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!»

 

Γκάλμετ

Σκηνοθεσία, απόδοση: Ηλίας Αδάμ

στο Θέατρο Από Μηχανής

από 31 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00

για περιορισμένες παραστάσεις

popolaros banner

popolaros banner

Video

Μπορείτε να τις αποκτήσετε μ' ένα κλικ στην πόρτα σας στο  https://radshop.gr/

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία