Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Η Ελένη Ράντου συναντά και πάλι τη "Φιλουμένα" (Νέες φωτογραφίες)

 Πυρετωδώς προχωρούν οι προετοιμασίες της μεγάλης θεατρικής παραγωγής Φιλουμένα στο θέατρο Διάνα για τη θεατρική σεζόν 2017-2018, που η έναρξη της έχει οριστεί για τον Οκτώβριο.

Και οι πρώτες φωτογραφίες είναι εδώ!!!!!!!!!!!!!!!

 

filoumena2.jpg

 Η Ελένη Ράντου συναντιέται δύο χρόνια μετά την παράσταση του Εθνικού με την  εμβληματική ηρωίδα του Εντουάρντο ντε Φίλιππο  και αναμετριέται ξανά  με έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας της.

Ήταν υπόσχεση και επιθυμία μεγάλη αυτή η παράσταση να μπορέσει να ξανανέβει γιατί την αγαπήσαμε πολύ και τώρα αυτή η υπόσχεση πραγματοποιείται στο θέατρο Διάνα. Διπλή χαρά!

Η απόδοση - διασκευή είναι της Ελένης Ράντου και η σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, που μας χάρισε μια από τις καλύτερες σκηνοθεσίες του στο αγαπημένο έργο του Ντε Φίλιππο και με έναν ολοκαίνουριο θίασο 13 ηθοποιών.

Στο ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο ο Γιάννης Βούρος.

tsakiri_filoumena.jpg

Vouros_filoumena.jpg

Ενώ στους ρόλους της Ροζαλία Σολιμέντο και του Αλφρέντο Αμορόζο, η Βίλμα Τσακίρη  και ο Τάσος Γιαννόπουλος. Ντιάνα η Κατερίνα Γερονικολού.  

Ολόκληρη η διανομή των 13 ηθοποιών θα ανακοινωθεί άμεσα

 

filoumena3.jpg

filoumena4.jpg

Με φόντο το υπέροχο σκηνικό του Μανόλη Παντελιδάκη και τα εξαιρετικά κοστούμια της Ντένυς Βαχλιώτη, η Φιλουμένα της Ελένης Ράντου θα μας ταξιδέψει στα σοκάκια της Νάπολης για να μας αφηγηθεί την  υπέροχη ιστορία  μιας γυναίκας, που από πόρνη μετατρέπεται σε σύμβολο μητρότητας.

 

filoumena6.jpg

Μια ιστορία κοινωνικού αποκλεισμού και γενναίας αντιμετώπισης της Αδικίας. 

Μια κωμωδία Απάτης του Νότου.

Άλλη μια ιστορία ανθρώπινης περιπέτειας στο θέατρο Διάνα.

 

filoumena7.jpg

filoumena8.jpg

Έρχεται τον Οκτώβριο!

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ

Ιπποκράτους 7, Αθήνα

Τηλ.: 2103626596

 

 Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία