Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Η Κατερίνα Βρανά σε ένα stand up comedy με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αναπηρίας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου) η σπουδαία comedian Κατερίνα Βρανά επέλεξε τον πολυχώρο Μύρτιλλο για να τιμήσει τους ανθρώπους με αναπηρίες.

Με το δικό της μοναδικό χιούμορ η ηθοποιός καταπιάνεται με τα θέματα των ευπαθών ομάδων μέσα από δικές της εμπειρίες. Πάντα με γέλιο και μέσω του δικού της αυτοσαρκασμού, θα μας χαρίσει μια ακόμα όμορφη βραδιά στο χώρο που αγαπάει και αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους μας.

Tι είναι το Μύρτιλλο

Είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙ.Ν ΣΕΠ) ειδικού σκοπού, απασχολεί κατά 90% άτομα από ευπαθείς ομάδες (ΑμεΑ).

Η επιχείρηση του Μύρτιλλου άνοιξε το 2013, με σκοπό την εκπαίδευση και επανένταξη των ανθρώπων με αναπηρία στο χώρο της εργασίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε και εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή, ως πολυχώρος Τέχνης/ Λόγου.

Η προσφορά των ανθρώπων ΑμεΑ, μέσα από την εργασία αλλά και η επαφή τους με την κοινωνία, είναι η απόδειξη ότι όλοι είμαστε ίσοι με ίσα δικαιώματα, και ίσες ευκαιρίες.

Ελάτε να μας γνωρίστε και να μάθετε τι ακριβώς κάνουμε!

Πληροφορίες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 20.30
Κατερίνα Βρανά Stand up comedy
Τιμή εισόδου 8 ευρώ με ποτό
Μύρτιλλο / Λάμψα και Τριφυλλίας μέσα στο «Πάρκο για το Παιδί και το Παιδί»,
περιοχή Γηροκομείο Αμπελόκηποι Αθήνα.
τηλ. 21 1012 3176 / 6971 759463
Facebook/https://www.facebook.com/Myrtillo/
Site/ www.myrtillocafe.gr

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Μύρτιλλου.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία