Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Τα Ραδίκια Ανάποδα»: Πάρτε μια γεύση από το ρεσιτάλ του Γιώργου Γαλίτη (video)

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις αλλά εννιά.

Εννιά χρόνια επικηδείας, ΈΝΑΤΗ φορά θανατερά! Γι’ αυτό ήρθε η ώρα σας να δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα», σε νέο τόπο, εν τόπω χλοερώ και αναψύξεως, στο ΑLHAMBRA ART THEATRE, από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ στις 21:13.

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για την πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο.

Ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν!

Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και ελπίζουμε να κλάψετε (απ’ τα γέλια). Μια παράσταση που θα ζείτε για να τη θυμόσαστε.

Παραγωγή: Alhambra Art Theatre Productions

Από τον Οκτώβριο κάθε Δευτέρα στις 21:13

«Να σημειώσουμε ότι θα τηρηθούν οι συγκεκριμένες οδηγίες που ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού ώστε να «μείνουμε όλοι ασφαλείς»

ΤΟ ALHAMBRA ART THEATRE ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ «ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Το Alhambra Art Theatre, είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο Σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα, τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής για τους θεατές, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.

ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ)

Διεύθυνση: Στουρνάρη 53, Αθήνα 104 32

Τηλέφωνα Θεάτρου – Κρατήσεις : 210 522 0120-1 Web address: https://www.alhambra-art-theatre.gr e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Facebook: https://www.facebook.com/alhambraarttheatreproductions Instagram: https://www.instagram.com/alhambra_art_productions

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο : Γιώργος Γαλίτης

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Πρωταγωνιστούν : Γιώργος Γαλίτης

Σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης

Μουσική επιμέλεια: Τόλης Κετσελίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευαγγελία Σχοινά

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη

Ημερομηνία έναρξης παραστάσεων: Τρίτη και 13 Οκτωβρίου 2020

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα στις 21:13

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα Προπώληση: https://www.ticketplus.gr/

Τιμές Εισιτηρίων: 12€

 

Διαβάστε επίσης: 

(Ξανά)Είδα Τα «Ραδίκια Ανάποδα», Σε Σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Πολυμέσα

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία