Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακροάσεις για την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Αγαμέμνων»

Για τις ανάγκες στελέχωσης του Χορού της παραγωγής του έργου Αγαμέμνων του Αισχύλου, η οποία θα ανέβει το καλοκαίρι του 2021 σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, ώρα 12:00 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ».

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ στις αρχές Απριλίου.

Οι ηθοποιοί θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα της ακρόασης αποκλειστικά μέσω e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο 22 86 43 06.