Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Open call για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στο πλαίσιο προετοιμασίας για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 2022, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους, από τις 19/07/2021 έως και τις 23/08/2021 στις 15:00. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ (aefestival.gr).

Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για προτάσεις που έχουν ως κέντρο τους την έρευνα και την ανανεωτική προσέγγιση στη σύλληψη, τη δραματουργία, την αισθητική κατεύθυνση, τη θεματολογία, τη μεθοδολογία, τις παραστατικές τεχνικές.

Ενθαρρύνουμε τις/τους δημιουργούς να καταθέσουν προτάσεις με τόλμη, δίνοντας βάρος στην ελευθερία της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας.

Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου να αποτελέσει φιλόξενη κυψέλη δημιουργίας για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και να τους δώσει την ευκαιρία να εργαστούν απρόσκοπτα πάνω στο αντικείμενό τους, να διευρύνουν τη σχέση τους με το κοινό και να εξερευνήσουν νέες συνεργασίες.

Αναλυτικές πληροφορίες, όροι συμμετοχής καθώς και ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων στον σύνδεσμο: http://aefestival.gr/open-call-gia-to-kallitechniko-programma-toy-festival-athinon-epidayroy-2022/