Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Σεσουάρ για δολοφόνους»: Η παράσταση επιστρέφει μετά από 9 χρόνια με ένα totally new look

Εννέα χρόνια μετά τον τελευταίο φόνο στο κομμωτήριο του Αντώνη (Τόνυ) Λέπουρα, το λατρεμένο από το ελληνικό κοινό «Σεσουάρ για δολοφόνους» επιστρέφει με ένα totally new look, φρέσκο και σπαρταριστά κωμικό!

Η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς που έκανε πρεμιέρα πρώτη φορά στην Ελλάδα τον περασμένο αιώνα (1999!!!) και συνέχισε ακάθεκτη για 13 συνεχόμενα χρόνια μέχρι το 2012, παρουσιάζεται από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου σε νέα στέγη! Το Hair Studio Antony” μετακομίζει στο Θέατρο Λαμπέτη, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε καινούργια σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη, ενώ την υπέροχη διασκευή υπογράφει και πάλι ο Θοδωρής Πετρόπουλος.

Φέτος η παράσταση γίνεται φουλ «διαδραστική» και μοιράζει το «παιχνίδι» σε όλους! Επικοινωνεί περισσότερο με τον κόσμο, συνομιλεί μαζί του, αμφισβητεί τα άλλοθι και ανταλλάσει απόψεις και υποψίες με τους θεατές και για τους τέσσερις ύποπτους.

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου;

 

sesouar giadolofonous2

Ο ταλαντούχος χαρούμενος κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η πλούσια κυρία Χατζηπατέρα (Τζένη Θεωνά), η ροζ τσιχλόφουσκα βοηθός Σόφη (Δανάη Μιχαλάκη) ή ο περίεργος Λεωνίδας Πέτροβας (Ζήσης Ρούμπος);

Ιδού το μέγα μυστήριο!

Φέτος θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς γιατί ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς) θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Μαζί και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης)!

Μία μικρή υπενθύμιση της υπόθεσης: Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony». Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε!

 

sesouar giadolofonous3

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) :

Ιωάννης Απέργης, Τζένη Θεωνά, Δημήτρης Μακαλιάς, Δανάη Μιχαλάκη, Ζήσης Ρούμπος, Χάρης Χιώτης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Απόδοση-Διασκευή: Θοδωρής Πετρόπουλος

Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης

Σκηνικά-Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα

Βοηθός σκηνογράφου: Φραντζέσκα Μπούτση

Μουσική επιμέλεια: Ο θίασος

Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης

Γραφιστική επιμέλεια: The Button

Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα/Τεχνηχώρος EE/Παπανδρέου ΑΕ

Επικοινωνία : Ελίνα Λαζαρίδου/Aθηναϊκά Θέατρα 

By arrangement with Laugh Along Productions, LLC and Marilyn Abrams & Bruce Jordan.

Mε την συνεργασία της Laugh Along Productions, LLC, Marilyn Abrams & Bruce Jordan.

Θέατρο Λαμπέτη : Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι

Ώρες και ημέρες παραστάσεων:

Τετάρτη : 20:00

Πέμπτη & Παρασκευή : 21:00

Σάββατο : 18:00 και 21:00

Κυριακή : 19:00

Διάρκεια παράστασης : 120 λεπτά



Τιμές εισιτηρίων

Α΄ζώνη 18 ευρώ, Β΄ζώνη 16 ευρώ

Σάββατο : 18 και 20 ευρώ. Σάββατο απογευματινή : 15 ευρώ.

VIP (α΄σειρά) όλες τις ημέρες : 25 ευρώ

Για ομαδικές κρατήσεις : κ. Κώστας Μπάλτας 6972-217952

Πληροφορίες : 211.102.6277

Εισιτήρια VIVA.gr

https://www.viva.gr/tickets/theater/lambeti/sesouar-gia-dolofonous/

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία