Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Michael Bolton: Είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα – Αναμνήσεις από τα 80’s με τον Βασίλη Λούκα

Ο Michael Bolton είναι ένας καλλιτέχνης που διαθέτει το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της φήμης και των διάσημων στο Hollywood. Είναι δηλωμένος οπαδός του ωραίου φύλου και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές παγκοσμίως. Ένα φεγγάρι βρέθηκε στην Ελλάδα για συναυλίες και είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του αποκλειστικά.

Ένα μέρος της κουβέντας μας σας μεταφέρω σήμερα εδώ για να μάθετε μερικές από τις λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν έναν αληθινό αστέρα.
Ο Michael Bolotin, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο, γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1953 στο New Haven του Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται ο κατ’ εξοχήν ερωτικός τραγουδιστής σε παγκόσμια κλίμακα. Οι πωλήσεις των άλμπουμ του ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια αντίτυπα. Έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία Grammy και διακρίσεις ως ο καλύτερος άντρας τραγουδιστής. Έχει τραγουδήσει μοναδικές επιτυχίες όπως To Love Somebody, When A man Loves a Woman, How I am Supposed to Live without You?, All for Love, Only A Woman Like You, Said I loved you but I lied, ενώ παράλληλα έχει διασκευάσει με τεράστια επιτυχία τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Frank Sinatra όπως το «Fly me to the moon», «I’ve Got You Under My Skin», «My Funny Valentine».
Λάτρης της Ελλάδας
Όταν τον συνάντησα με πρόλαβε και άρχισε να μιλάει πρώτος για την Ελλάδα της οποίας δηλώνει λάτρης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο viewtag.gr