Bitcoin Solo Οδηγός εξόρυξης CGMiner among Up BTC Rank Check εγγραφής Πότε θα ξεκινήσει η Butcoin Futures Bitcoin Price Peak Με τις bitcoins που πραγματικά κερδίζετε Όταν η φούσκα bitcoin σκάει Bitcoin γραμμένο σε ποια γλώσσα μακρά bitcoin Καλή bitcoin εμπορικά βιβλία bitcoin Reddit bitcoin Διαχείριση κεφαλαίων που αγοράζει bitcoin σε ποια χώρα bitcoin νόμιμη τι σημαίνει bitcoin για το μέλλον Bitcoins Minen για ανδρείκελα Στοίχημα με Ο Bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο Μπορείτε Κόστος συναλλαγής Πώς να καταθέσετε Bitcoin στους φόρους Βαθμολογία Bitcoin στο Πακιστάν σήμερα Κορυφαίοι τρόποι να κερδίσετε bitcoin Δεν υπάρχουν κωδικοί μπόνους κατάθεσης bitcoin καζίνο εταιρείες που παράγουν bitcoin Αποστολή Bitcoin Τιμή χρυσού bitcoin μετά από πιρούνι Χρησιμοποιώντας το Amazon στο δικό μου Bitcoins Bitcoin μετρητά σήμερα προβλέψεις Αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες bitcoin BTC Lights John Lewis Ενσύρματη κατανάλωση ενέργειας Bitcoin Διαμόρφωση Δεν παίρνω την εξόρυξη bitcoin Bitcoin Trading Master Game πιο Cryptocurrency Bitcoin συζήτηση ομάδας Δίκτυο αστραπής Bitcoin Twitter Πώς επηρέασε ο Bitcoin στον κόσμο Γιατί ο BTC dating club Duncraig Australia to purchase 性交友网站 苗栗縣 спонсор Новосибирск ищет девушку بهترین سایت های دوستیابی رایگان ساكزایران
Τελευταία Νέα
 

«Καλύτερα Γίνεται»: Μια ατζέντα για το 2021 που θα σας γεμίσει αισιοδοξία

Το 2020 φεύγει και μας αφήνει σε παγκόσμιο επίπεδο με πολλούς φόβους, πληγές και απώλειες. Τη νέα χρονιά όλοι μας ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Τι πιο θετικό λοιπόν από ένα ημερολόγιο- ατζέντα με τίτλο: "Καλύτερα γίνεται" που  προκαλεί τον αναγνώστη να το αποκτήσει με την ελπίδα ότι διαβάζοντας το  κάθε μέρα του νέου έτους αυτή τη φράση θα λειτουργήσει σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. 

Το ημερολόγιο της Νάνσυ Μαλλέρου δεν δίνει μια υπόσχεση αισιοδοξίας μόνο στο τίτλο του αλλά προκαλεί τον αναγνώστη σ' ένα διαφορετικό challenge κάθε μήνα, δίνοντάς του παράλληλα και κάποια πρακτικά εφόδια. Για παράδειγμα ο Ιανουάριος, ως ο πρώτος μήνας του χρόνου στοχεύει σε μια νέα προοπτική!Η Νάνσυ Μαλλέρου μάλιστα δίνει στον αναγνώστη την ευκαιρία για μια μίνι ανασκόπηση με κάποιες ερωτήσεις για περεταίρω εσωτερική αναζήτηση. 
 
Παράλληλα σε κάθε σελίδα υπάρχει και ένα μότο αισιοδοξίας. "Μην ακούτε αυτούς που σας λένε ότι κάτι δεν γίνεται. Απλώς δεν έχετε βρει ακόμη τον τρόπο". 
 
Κρατώντας το λοιπόν στα χέρια σας είναι σαν να δίνετε μια υπόσχεση στον εαυτό σας ότι το 2021 θα είναι πράγματι καλύτερο. 
 
Έξτρα tip: Το ημερολόγιο δίνει τον αναγκαίο χώρο για σημειώσεις σ' όλους εμάς που επιμένουμε παραδοσιακά και σημειώνουμε ακόμα εκεί τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μας και όχι στην ατζέντα του κινητού μας τηλεφώνου. 
 
Από την εισαγωγή του βιβλίου: 
 
“Αν ένα πράγμα μάς έμαθε η προηγούμενη χρονιά είναι να μη θεωρούμε τίποτε δεδομένο. Η μόνη σταθερά που έχουμε είναι η φλόγα μέσα μας και το μόνο μας χρέος είναι να την προφυλάξουμε, να τη γιγαντώσουμε και να τη μοιραστούμε απλόχερα με τους άλλους.
 
Αυτό είναι εσωκεντρισμός!
 
Φέτος θέλω η επιτυχία σας να ακουμπήσει την ψυχή σας, η ευτυχία σας να είναι σε όλα τα επίπεδα, η αίσθηση ικανοποίησης να σχετίζεται με το ποιοι πραγματικά είστε και οι πράξεις σας να τιμούν την ψυχή σας και να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για εσάς και τους άλλους.
 
Νομίζω ότι η λέξη του 2020 ήταν «αβεβαιότητα». Και το αντίδοτο στην αβεβαιότητα είναι η πνευματική δύναμη.
 
Γι’ αυτό σχεδίασα το φετινό ημερολόγιο σαν ένα μικρό θησαυροφυλάκιο πνευματικής ανύψωσης και αφύπνισης. Κάθε μήνας είναι ένα έναυσμα για να διευρύνετε το πνεύμα σας, να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησής σας, να ακονίσετε την ενεργητικότητά σας και να ενεργοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη για να δημιουργήσετε μια ζωή που αξίζει να τη ζείτε!
 
Δεν είστε μόνοι σας και σίγουρα…
 
Καλύτερα Γίνεται
 
Δρ Νάνσυ Μαλλέρου”

popolaros banner

popolaros banner

Video

Μπορείτε να τις αποκτήσετε μ' ένα κλικ στην πόρτα σας στο  https://radshop.gr/

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία