Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Τι να πω και εγώ»: Το νέο τραγούδι της Ελένης Λαγού

Η νέα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Ελένη Λαγού, έχοντας ήδη δύο τραγούδια στη συλλογή της (Κύματα: 2018, Πόσο μου λείπεις: 2020), πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα ακόμη με τίτλο "Τι να πω κι εγώ" που θα συμπεριληφθεί στον πρώτο της δίσκο. Η ίδια υπογράφει μουσική και στίχους, ενώ την ενορχήστρωση έκανε η Εύα Λουκάτου. Η ηχογράφηση και επεξεργασία ήχου έγιναν στο στούντιο "Melissa Music Lab". Κυκλοφορεί από τον Μετρονόμο.

 
Βιογραφικό:
Η Ελένη Λαγού μεγάλωσε στην Εύβοια κι εκεί ξεκίνησε τα πρώτα της μουσικά βήματα με σπουδές στην κλασική κιθάρα. Μετέπειτα ασχολήθηκε με το τραγούδι παίρνοντας μέρος σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. και πλέον σπουδάζει Σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.
Το Μάρτιο 2019 έλαβε μέρος στο πρώτο Φεστιβάλ Τραγουδιού του σταθμού "Μέντα 88" με δύο δικά της τραγούδια. 
Το Μάρτιο του 2020 συμμετείχε στη ραδιοφωνική συναυλία του σταθμού "δεύτερο πρόγραμμα 103,7" στα πλαίσια της δράσης "Πρώτη Ακρόαση", όπου τα τραγούδια της συναυλίας παίχτηκαν από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.
Από το 2012 έως σήμερα συμμετέχει ενεργά με ζωντανές εμφανίσεις σε μπαρ και μουσικές σκηνές, σε Αθήνα και επαρχία. 

Πολυμέσα

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία