Bitcoin Solo Οδηγός εξόρυξης CGMiner among Up BTC Rank Check εγγραφής Πότε θα ξεκινήσει η Butcoin Futures Bitcoin Price Peak Με τις bitcoins που πραγματικά κερδίζετε Όταν η φούσκα bitcoin σκάει Bitcoin γραμμένο σε ποια γλώσσα μακρά bitcoin Καλή bitcoin εμπορικά βιβλία bitcoin Reddit bitcoin Διαχείριση κεφαλαίων που αγοράζει bitcoin σε ποια χώρα bitcoin νόμιμη τι σημαίνει bitcoin για το μέλλον Bitcoins Minen για ανδρείκελα Στοίχημα με Ο Bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο Μπορείτε Κόστος συναλλαγής Πώς να καταθέσετε Bitcoin στους φόρους Βαθμολογία Bitcoin στο Πακιστάν σήμερα Κορυφαίοι τρόποι να κερδίσετε bitcoin Δεν υπάρχουν κωδικοί μπόνους κατάθεσης bitcoin καζίνο εταιρείες που παράγουν bitcoin Αποστολή Bitcoin Τιμή χρυσού bitcoin μετά από πιρούνι Χρησιμοποιώντας το Amazon στο δικό μου Bitcoins Bitcoin μετρητά σήμερα προβλέψεις Αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες bitcoin BTC Lights John Lewis Ενσύρματη κατανάλωση ενέργειας Bitcoin Διαμόρφωση Δεν παίρνω την εξόρυξη bitcoin Bitcoin Trading Master Game πιο Cryptocurrency Bitcoin συζήτηση ομάδας Δίκτυο αστραπής Bitcoin Twitter Πώς επηρέασε ο Bitcoin στον κόσμο Γιατί ο BTC dating club Duncraig Australia to purchase 性交友网站 苗栗縣 спонсор Новосибирск ищет девушку بهترین سایت های دوستیابی رایگان ساكزایران
Τελευταία Νέα
 

Ο Θανάσης Ισιδώρου μας ανοίγει το καμαρίνι του

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.

Κανένα. Λατρεύω το γραφειάκι μου όταν είναι άδειο. Ακόμα και τα απαραίτητα της παράστασης βρίσκω συνήθως κάπου να τα αποθηκεύσω για να είναι κενός ο χώρος.

Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ. α) Ως χώρο β) Με ποιους συναδέλφους.

Το ωραιότερο καμαρίνι που είχα (δεν είχα και πολλά) ήταν στο Θέατρο Βρετάνια, στην παράσταση «Ο αρχοντοχωριάτης» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου. Σχεδόν όλος ο θίασος ήταν σε έναν ενιαίο χώρο και πριν από την παράσταση ή στο ενδιάμεσο των διπλών παραστάσεων το καμαρίνι ήταν κανονικός παιχνιδότοπος.

Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Το καμαρίνι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Θέατρο Μουσούρη. Είναι τόσο ζεστό και προσεγμένο που λες: «ΟΚ, κοιμάμαι εδώ και βγαίνω αύριο, παίζω και ξανακοιμάμαι!»

 

Στα σκοτεινα.Making movies  (41).jpg

 Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι.

Η ώρα του μακιγιάζ στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες», στο πλαίσιο περιοδείας με το Εθνικό Θέατρο. Δεν ξέρω γιατί. Ο Μπάμπης θα φταίει! Επίσης το καμαρίνι του Θεάτρου Βρετάνια, γιατί ήμουν περιτριγυρισμένος από αγαπημένους φίλους.

 Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω πριν βγω από το καμαρίνι μου.

Θα προσπαθήσω να αποτυπώσω τις σκέψεις μου: «Νιανιανιανιαπαιξεκαλα». Αυτό μάλλον.

 

 

Στα σκοτεινα.Making movies  (42).jpg

Ο Θανάσης Ισιδώρου πρωταγωνιστεί στην παράσταση "ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ – MAKING MOVIES"

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά παρουσιάζεται για τρίτη χρονιά από 14 Δεκεμβρίου στον Τεχνοχώρο Cartel 

 

 

popolaros banner

popolaros banner

Video

Μπορείτε να τις αποκτήσετε μ' ένα κλικ στην πόρτα σας στο  https://radshop.gr/

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία